BAŞKAN SARI’DAN YOLCU ve YÜK TAŞIYICILARINA “SURİYELİLER” UYARISI…


Tarih : 15 Ocak 2018 Pazartesi 10:18

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı,taksicilerin son günlerde karşılaştıkları ve mağduriyetlerine neden olan “Suriyelilerin İl dışına izinsiz taşınmasının (çıkarılmasının) yasak olduğuna dikkat çekerek bir uyarıda bulundu.

Başkan Veysel Sarı’nın konuyla ilgili uyarısı ise şöyle: “İlimiz ve komşu kentlerde yaşayan Suriyelilerin İl dışına çıkabilmeleri için“Göç İdaresi Müdürlüğünden” alınmış “ SEYAHAT İZİN BELGESİ “ gerekmektedir ve bu belgeyi de yanlarında bulundurma zorunluluğu vardır. 
 
Aksi halde, Suriyelileri taşıyan Ticari taksi, minibüs ve otobüs ile Yük taşıyan ticari Araç sahiplerine ve bilet satışı yapan firmalara kontrol noktalarında cezai işlem uygulanmaktadır. 
Yolcu ve yük taşımacılığı yapan üyelerimizin son günlerde çok sık karşılaştıkları bu konuda dikkatli olup,gerekli hassasiyeti göstermeleride menfaatlerine olacaktır ” dedi. 
Yolcu ve yük taşımacılığı yapan esnaf ayrıca Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından gönderilen SMS mesajıyla da uyarıldı…

Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA