Avukatlar Kapadokya Gezisinde Stres Attı


Tarih : 29 Ocak 2018 Pazartesi 20:04

Mersin Barosu tarafından düzenlenen Kapadokya gezisinde, Mersin Barosu’na kayıtlı avukatlar ve stajyer avukatlar stres attılar.

Mersin Barosu Fotoğrafçılık Kulübü ile Kültür, Sanat ve Sosyal İlişkiler Komisyonu tarafından düzenlenen Kapadokya gezisine Baro Saymanı Av. Melike Zafer Gürgen, Baro yönetim kurulu üyesi Av. Ayşe Günar, Mersin Barosu Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Av. Arif Örslü, Kültür, Sanat ve Sosyal İlişkiler Komisyonu Bşk. Merih Erdoğu ile birlikte çok sayıda avukat, Kapadokya gezisinde kar keyfi ile stres attılar. Avukatlar, düzenlenen etkinlik kapsamında Kapadokya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğrafladı.

Mersin Baro Başkanı Av. Ali Er, “Baromuz bünyesinde bulunan tüm merkez, komisyon ve kulüplerimiz kendi alanlarında aktif olarak çalışmaktadır. Fotoğrafçılık kulübümüz ile Kültür, Sanat ve Sosyal İlişkiler Komisyonumuz tarafından düzenlenen Kapadokya gezisinde, yoğun iş temposu içerisinde olan meslektaşlarımız keyifli vakit geçirerek stres attılar. Meslektaşlarımızın sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını sağlamaya önem veriyoruz” dedi.

Avukatlar, geziyi düzenleyen Mersin Barosu’na teşekkür etti. 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA