Baro Başkanı Er: Dayanışmanın olmadığı yerde başarı olmaz


Tarih : 5 Şubat 2018 Pazartesi 13:39

Baro Başkanımız Av. Ali Er

Mersin’in Mut ilçesinde stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan Avukat Sümeyye Mazlum yemin edip cübbe giyerek, avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanımız Av. Ali Er’den aldı. Baro Bşk. Er, “İlçelerde ilk kez yemin töreninin düzenleniyor olması büyük bir eksiklikti. Dayanışmanın olmadığı yerde başarı olmaz” dedi.
Mersin Barosu Mut ilçe Temsilcisi Av. Muhammet Ali Keskin, yemin eden avukatın ailesi, yakınları ve avukatların katılımıyla Mut Avukatlar Odası’nda düzenlenen yemin töreninde Avukat Sümeyye Mazlum, avukatlık ruhsatını alarak mesleğe ilk adımı attı.
Yemin töreni öncesi konuşan Baro Bşk. Er açıklamasında, “En uzak ilçede bir tek meslektaşımız dahi olsa, yanında olup mesleğe ilk adımı atma sevincini paylaşmak, dayanışmanın en güzel örneklerinden birisidir. İlçelerde ilk kez ruhsat töreninin düzenleniyor olmasının, önemli bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Dayanışmanın olmadığı yerde başarı olmaz. En uzak ilçede görev yapan meslektaşlarımızın dahi her zaman yanındayız” diye konuştu.
Bütün hizmetlerinde herkese aynı mesafede olduklarını belirten Baro Bşk. Er, “Baromuzu mesleğimizin ve meslektaşlarımızın çıkarları doğrultusunda hizmet üreten, bütün üyelerini kucaklayan,birleştirici ve bütünleştirici, tüm üyelerine eşit mesafede duran bir anlayışla yönetiyoruz” dedi.
Törenin ardından Baro Başkanımız Av. Ali Er meslektaşını tebrik ederek, kendisine meslek hayatında başarı dileklerinde bulundu.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA