CHP’li Tahiroğlu: 2019’da fark yaratacağız


Tarih : 7 Şubat 2018 Çarşamba 11:56

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tahiroğlu: “2019’DA FARK YARATACAĞIZ”

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, örgüt olarak çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Yenişehir ilçe örgütümüz aktif yönetim anlayışı ile 2019 seçimlerinde fark yaratacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta yapılan 36. Olağan Genel Kurulu’nun Cumhuriyet Halk Partisi’ne ‘hayırlı olması’ temennisinde bulunan Başkan Tahiroğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi delegesi kararını vermiştir. Artık önümüzde ciddi bir süreç var. Bu süreci iyi değerlendirmek durumundayız. Biz Yenişehir örgütü olarak 2019 yılında yapılacak olan seçimlere ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bir gün olsun çalışmalarımıza ara vermeden 2019’da fark yaratmak için uğraşıyoruz” dedi.
Çalmadık kapı, sıkmadık el, gitmedik ev bırakmayacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Tahiroğlu, “Sosyal belediyeciliği Mersin halkı ile buluşturarak Mersin’e kaybettiği yılları vermek istiyoruz. Hizmet yoksunu Mersin’imizi hizmete doyurmak için bu yola çıktık. Bu yolda yanımızda yürüyen herkese teşekkür ederiz” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA