Toroslar Kefalet Kooperatifinde yönetim güven tazeledi


Tarih : 21 Şubat 2018 Çarşamba 13:11

Başkan Veysel Sarı Başkanlığında Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Bünyesinde faaliyet gösteren S.S Toroslar Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi kongresini yaptı.

 VEYSEL SARI BAŞKANLIĞINDAKİ TOROSLAR KEFALET KOOPERATİFİNDE YÖNETİM GÜVEN TAZELEDİ..

S.S Toroslar Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi olağan genel kurulu Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası 4. Kat salonunda yapıldı. Çevre il ve ilçeler ile Mersin’li kooperatif yöneticileri Muhammet Yalçın, Bahtiyar Namlı, Mahmut Şahin, bektaş Aslan, Hacı Mehmet Göçer, İsmet Erdoğan, Ahmet Levent Gizli, Ayhan Kabaali, Bünyamin Önel, Faruk Barışık, Tahir Alpaslan, Hasan manav, Ahmet Oktay ve Sabit Yelkovan’ın konuk olarak katıldıkları kongre başkan Veysel Sarı’nın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. 
Divan seçimi için Başkan Veysel Sarı ve bir gurup üyenin önerisi ile Divan Başkanlığına Adana 1. Bölge kredi kooperatifleri Başkanı Muhammet Yalçınoy birliği ile getirildi. 
Divanteşekkülünden sonra Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için saygı duruşu yapıldı ve istiklal marşımız okundu. 
Tüzük gereği kooperatifin dönem faaliyeti üyelere başkan Sarı tarafından aktarıldı. 
Başkan Sarı konuşmasında kooperatifin 1923 üyesi olduğunu ve üyelerine çok düşük faizlerle 22 Milyon 961 bin lira kredi verildiğine dikkat çekti. 
Bu yapılan açıklama sonrası deneyimli kooperatifçi Muhammet Yalçının Başkan Veysel sarıyı kutladı ve böyle başarılı kooperatifin divan başkanlığını yapmaktan mutlu oldum dedi. 
Daha sonra okunan hesap raporu da ibra edildi ve tek liste ile gidilen seçimde Veysel Sarı Başkanlığında Münir Güler, Hamit Ayhan, Halit Şimşek ve Atilla Kama oy birliği ile 3 yıllığına tekrar yönetime seçildiler. 
Başkan Veysel Sarı yaptığı teşekkür konuşmasında ise şunları söyledi .
“Mersin Esnaf ve Sanatkarına hizmet amacı ile kurduğumuz bu kooperatifin başarısı için büyük bir özveri ile görev yapmaktayız. Bu kooperatifin faaliyet ve hesap raporlarında birtek yemek veya harcama faturaları göremezsiniz. Yapılan tek harcama personel ve kullanılan araçların giderleridir. Bu, bizler görevde olduğumuz sürecede böyle olacaktır. Ben hayatımı meslektaşlarıma,  Mersin’in esnaf ve sanatkarının  hizmetine adamışım” dedi ve kürsüyü alkışlarla terk etti. 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA