Mersin Cezaevi Avukat Görüşme Odaları Yenilendi


Tarih : 23 Şubat 2018 Cuma 10:03

Mersin Barosu Başkanlığı tarafından, Mersin Cezaevi Avukat Görüşme Odaları yenilenip genişletilerek, avukatların hizmetine açıldı.

Mersin Cezaevi Avukat Görüşme Odaları’nda yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Mersin Barosu Bşk. Av. Ali Er konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mersin Cezaevi Müdürlüğü, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ile görüşmeleri neticesinde; Mersin Baro Başkanlığı olarak cezaevinde yapmış oldukları çalışmalar kapsamında, Mersin Cezaevi Avukat Görüşme Odaları’nı yenileyip genişleterek, avukatların müvekkilleriyle daha rahat ve modern bir ortamda görüşmelerine imkân sağlandığını söyledi.

“MESLEKTAŞLARIMIZIN MAĞDURİYETİNİ GİDERDİK” 
Mersin Cezaevi‘nde küçük ve yetersiz durumda olan avukat görüşme odalarında, avukatların işlerini zor şartlar altında yaptıklarını ve zaman kaybına uğradıklarını, bu gerekçeyle Mersin Barosu Başkanlığı olarak, Mersin Cezaevi Müdürlüğü ile görüşmeleri neticesinde, avukat görüşme odalarını daha modern hale getirilip genişletilerek, avukatların hizmetine sunduklarını belirten Baro Bşk. Er, “Daha önceki görüşme odası küçük olduğu için avukatlarımız müvekkilleriyle rahat bir şekilde görüşemiyordu. Ayrıca avukatlarımız sıra bekleyerek, yoğun iş tempolarında zaman kaybediyorlardı. Mersin Barosu olarak, Mersin Cezaevi Avukat Görüşme Odaları’nı modernize ederek avukatlarımızınişlerini, mesleğin saygınlığına yakışır bir şekilde yapmalarını sağlayarak, bu konudaki mağduriyetlerini gidermiş olduk” diye konuştu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA