Er: Genç meslektaşlarımız istikbalimizdir


Tarih : 1 Mart 2018 Perşembe 16:09

Baro Başkanımız Av. Ali Er

Mersin’de stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan 9 avukat yemin edip cübbe giyerek, avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanımız Av. Ali Er’den aldı. Hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler veren Baro Bşk. Er, “Gençmeslektaşlarımıza ayrı önem veriyoruz. Çünkü onlar, demokrasinin temel taşı olan adaletin tecelli etmesiiçin çalışan,kutsal ve onurlu mesleğimizin istikbalidir” dedi.
Mersin Barosu Gökdelen Hizmet Binası’nda, Baro Başkanı Av. Ali Er, Başkan Yrd. Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyesi Av. Ece Kovan Demirtaş, yemin eden avukatların aileleri, yakınları ve avukatların katılımıyla gerçekleşen yemin töreninde; Av. Cemre Su Yılmaz,  Av. Ayşe Aslıhan Şahin, Av. Serkan Horan, Av. Özlem Sarıoğlu, Av. Nuri Bilal Öz, Av. Tuğba Gök, Av. Gökhan Akpolat, Av.Mahsum Yıldırımlı ve Av. Mesude Yıldıran, avukatlık ruhsatını alarak mesleğe ilk adımı attılar. 
“GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZA AYRI ÖNEM VERİYORUZ”
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Baro Bşk. Er, hayata geçirecekleri projeleri, mesleğe yeni adım atan meslektaşlarına ayrı bir önem vererek planladıklarını belirterek, “mesleğimizin kazanç kapısı her geçen gün biraz daha daralmaktadır. Zor şartlar altında icra edilen avukatlık mesleğinde, meslektaşlarımızı teşvik etmek,ayrıcaavukatlık ofisi açmak için yüksek maliyet ödemeden işlerini yapmalarını sağlamak amacıyla, açmış olduğumuz ‘Avukat Ofisleri’ projemizin,meslektaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanmasının mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Avukatların görevlerini mesleğin itibarına yakışır bir şekilde yapabilmeleri için Mersin Barosu olarak çalıştıklarını ifade eden Baro Bşk. Er, “Mersin Cezaevi’nde Avukat Görüşme Odaları’nı mesleğimizin itibarına yakışır şekilde yenileyip genişleterek, meslektaşlarımızın hizmetine sunduk. Daha önceki avukat görüşme odası küçük olduğu için avukatlarımız müvekkilleriyle rahat bir şekilde görüşemiyordu. Ayrıca avukatlarımız sıra bekleyerek, yoğun iş tempolarında zaman kaybediyorlardı. Meslektaşlarımızın bu konudaki mağduriyetini gidermiş olduk. Meslektaşlarımıza mağduriyetlerini giderecek kaliteli hizmetler üretmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz ” diye konuştu.
Baro Bşk. Er, avukatlık ruhsatnamesini alan meslektaşlarını tek tek tebrik ederek, meslek hayatlarında başarılar diledi.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA