CHP “Yönetici Eğitimi”ne Başlıyor


Tarih : 13 Mart 2018 Salı 12:33

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kongre ve Kurultay süreçlerinin tamamlanmasının hemen ardından çalışmalarına hız veren Parti Okulu "Yönetici Eğitimi" uygulamasını başlatıyor.

Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve Mersin Milletvekili Prof.Dr.Aytuğ Atıcı hazırlanan eğitim modülünün pilot uygulamasının Mersin'de 13 Mart 2018 tarihinde yapılacağını bildirdi. Bu eğitimin ardından Yönetici Eğitimi’nin tüm il ve ilçelerde uygulanması planlanıyor.

CHP İl-İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İl-İlçe İcra Kurullarının katılacağı programda, "Etkili İletişim ve Toplantı Yönetimi", "Örgütlenme Stratejisi ve Sandık Örgütlenmesi Eğitimi", "Yönetim Kurullarının Çalışma Yöntem ve Esasları", "Etkin Takım ve Proje Yönetimi","Liderlik, Yöneticilik ve Yönetim" konuları parti eğitmeni olan Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri ve deneyimli parti eğitmenleri, tarafından katılımcılara aktarılacak.

Aytuğ Atıcı eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu eğitimin ardından parti yöneticilerimiz sandık örgütlenmesi çalışmasınaağırlık verecekler. Görevlendirilen sandık örgütlenmesi sorumlularının eğitim alarakseçmenle iletişim kurmak üzere yapacakları ev ziyaretleri2019'daki iktidar yürüyüşünün ilk adımı olacaktır." dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA