ÇANAKKALE ALTIN HARFLERLE TARİHE YAZILDI


Tarih : 17 Mart 2018 Cumartesi 10:52

CHP’li Özkan, Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümünü kutladı

CHP Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ali Galip Özkan, 18 Mart Çanakkale zaferinin, dört bir yanı düşman işgali altında olan, dünyanın ‘hasta adam’ diye baktığı bir milletin, yeniden dirilişini altın harflerle tarihe yazıldığı gün olduğunu vurguladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ali Galip Özkan, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümünü dolayısıyla yayınladığı mesajında zaferi kutladı, şehitleri andı. 
Çanakkale Zaferi’nin askeri ve siyasi başarının yanında cumhuriyete giden yolda büyük bir zafer olduğunu ifade eden Özkan, “Mustafa Kemal Atatürk, Conkbayırında 57’nci Piyade Alayına ‘Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman içinde yerimize başka kuvvetler ve kumandanlar gelebilir’ emriyle canları pahasına vatanı savunan kahramanlar, 18 Mart 1915’te düşman donanması başarısızlığa uğrattı. Çanakkale, dört bir yanı düşman işgali altında olan, dünyanın ‘hasta adam’ diye baktığı bir milletin, yeniden dirilişini altın harflerle tarihe yazıldığı gündür. Bu topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum” dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA