Mersin Fırıncılar Odası’nda Başkan Şenol Kansu’ya güven oyu


Tarih : 20 Mart 2018 Salı 16:24

Mersin Fırıncılar, Un veUndan Mamül Ürünler İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan genel kurul toplantısında üyelerinin tam destek verdiği Başkan Şenol Kansu ve ekibi bir hizmet dönemi için daha güven oyu aldı.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonunda yapılan genel kurul toplantısına, Birlik Başkanı Talat Dinçer, Birlik yönetim kurulu üyeleri Nesil Aydın, Ömer Şahbudak, Mustafa Köç ve Mehmet Torun, Mersin Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Dağdelen ile oda üyeleri katılım gösterdi. Oybirliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan kuruluna ise Nesil Aydın, Ömer Şapbudak, Mustafa Köç ve Mehmet Torun’un getirildiği genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ardından ise Oda yönetimince geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları ile gelecek dönem tahmini bütçesi okundu. Okunan raporlar yönetim ve denetim kurullarının ibrası ile birlikte kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşmesi sonrası oda üyelerine teşekkür eden oda Başkanı Şenol Kansu, haksız rekabet ortamı yaratanlara yönelik yaptırım amaçlı çalışmalar yaptıklarını ifade ederken, “Bir ekmek bin dua”, “askıda ekmek” sosyal projeleriyle ekmeğe ihtiyacı olan yurttaşlara ücretsiz ekmek temini sunduklarını ifade etti.

Ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde üyelerinin tam destek verdiği Şenol Kansu ve ekibi bir hizmet dönemi için daha işbaşına getirildi. Şenol Kansu Başkanlığındaki Mersin Fırıncılar, Un ve Undan Mamül Ürünler İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Ahmet Aslan, Ayhan Sümer, Hüseyin Kaplan, Mehmet Alp, Cemil Yıldıztekin ve Bayram Karaer yönetim kuruluna; Emin Genç, Sezer Çık ve Soyhan Bozkurt denetim kuruluna getirilen isimler oldu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA