Sinan Koç’tan İYİ Parti’ye Ziyaret


Tarih : 28 Mart 2018 Çarşamba 09:41

BAŞKAN ÖZEL “ PARTİMİZE BÜYÜK RAĞBET VAR”

SRS Medya Group ve Mer-Koç Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Koç, İyi Parti Mersin İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Gündemle ilgili konuların konuşulduğu ziyarette İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Özel, her kesimden partiye büyük katılım olduğunu belirtti. 

“GELECEK İLGİLİ KAYGILARIMIZ VAR” 
İş adamı Sinan Koç ve beraberindekiler İyi Parti Mersin İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Gündemle ilgili konuların konuşulduğu ziyarette İyi Parti Mersin İl Başkanı Dr. İbrahim Özel çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, “ Mersin genelinde üye sayımız günden güne artmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi’nde yüzde 80’nın üzerinde partimize katılım oldu ve olmaya devam ediyor.  Asıl hedefimiz laik cumhuriyeti korumaktır.. Partimiz kaygısı kişi veya kişiler değil, genel başkanımızın da dediği gibi ben kendimden kaygılı değilim sadece gelecekle ilgili kaygılım demişti. Bundan dolayı çocuklarımıza, iyi bir gelecek bırakmak için parti olarak çaba sarf ediyoruz. Tek kaygımız budur” dedi. 

“2019 YILI TÜRKİYE İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASI” 
2019 seçimlerinin ülke için bir dönüm noktası olduğunu belirten Özel, İyi Parti’nin seçimlerde birkaç partiyle ittifak kurulabileceğini ifade ederek sözlerine söyle devam etti; “ Partimiz ilk kurulduğunda üye konusunda Yüksek Seçim Kurulu bize çok sıkıntı yarattı. Ondan dolayı tüm ülkede illerde ve ilçelerde kongremizi gerçekleştirdik. Şuan her kesimden üyelerimiz var. Partimiz herkesi kucaklayacak bir partidir. Yeter ki vatan haini olmasın” diyerek konuştu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA