İYİ Parti İl Başkanı Özel, Mersinlileri Kurultaya Davet Etti


Tarih : 30 Mart 2018 Cuma 11:15

-İYİ Parti Mersin İl Başkanı Dr. İbrahim Özel, Mersinlileri İYİ Parti Genel Merkezi 1. Olağanüstü Kurultayı’na Davet Etti

Özel, “İYİ Bir Gelecek için, Bir Olduk, Birlik Olduk, Geliyoruz, 1 Nisan’da Ankara’da buluşuyoruz” 

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Dr. İbrahim Özel İYİ Parti’nin Türkiye’ye büyük umut olduğunu ifade ederek, “İYİ Bir Gelecek için, Bir Olduk, Birlik Olduk, Geliyoruz, 1 Nisan’da Ankara’da buluşuyoruz” dedi.  
Özel sözlerine şöyle devam etti, “İYİ Parti olarak ülkemizin içinde bulunduğu sorunları çok iyi biliyoruz ve bu sorunları çözecek deneyimli kadrolar parti bünyemizde canla başla çalışmaktadır. Milletimizin partimize teveccühü büyüktür. Bir olmaya, birlik olmaya devam ederek, Milletimizin teveccühü ile yakılan umut ışığını daha da ileriye taşıyacağız” dedi.
Mersin olarak seçimlerde birinci parti olmayı hedeflediklerinin de altını çizen Özel, “ Yaklaşan seçimlerde Mersin’de İYİ Parti’nin birinci parti olma hedefi içindeyiz. Mersin, Parti’nin iktidarını sağduyu sahibi ve ülkesini düşünen vatanseverlerle bu ipi göğüsleyecektir” dedi. 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e sahip çıkarak, laik, demokrat devlet ilkelerini önde tutarak, insanlarımızı ötekileştirmeden huzur ve kalkınma yolunda ilerleyeceklerini de sözlerine ekleyen Özel, “ İYİ Parti bir Kadın hareketidir, İyi Parti Cesurların hareketidir. Pazar günü birinci olağan kurultayımızı yapıyoruz. Yapamazlar dedikleri her ne varsa bugün İYİ Parti’nin cesur ve iyi insanları yapıyor, başarıyor. Tüm Mersinlileri Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda, saat 10.00’da yapacağımız 1. Olağan Kurultayı’mıza bekliyoruz” dedi


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA