Seçer, festivallere destek olacağını bir kez daha yineledi


Tarih : 2 Ağustos 2019 Cuma 10:20

BAŞKAN SEÇER’E ÇAMLIYAYLA İĞNE OYASI FESTİVALİ VE MOTOFEST DAVETİ

Çamlıyayla Kaymakamı Resul Yıldırım, Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve Meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, Çamlıyayla’da düzenlenecek İğne Oyası Festivali ve Motofest’e davet etti.
Çamlıyayla Kaymakamı Resul Yıldırım başkanlığındaki heyet, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Çamlıyayla İğne Oyası Festivali ve Motofest’e davet etti.Başkan Seçer, Mersin’in kültürel kimliğini yansıtacak ve tanıtımına katkı sağlayacak festivallere her zaman destek olacağını bir kez daha yineledi.
Kaymakam Yıldırım, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve Meclis üyeleri, Başkan Seçer’i makamında ziyaret etti.Çamlıyayla heyeti, Başkan Seçer’iMersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Çamlıyayla Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 5. Geleneksel Çamlıyayla İğne Oyası Festivali ve 5. Uluslararası Çamlıyayla Motofes’e davet etti.
Ağustos’ta yapılacak
Çamlıyayla’nın önemli festivalleri arasında yerini ve bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek olan Geleneksel Çamlıyayla İğne Oyası Festivali 13-14 Ağustos’ta, yine bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Çamlıyayla Motofest ise 23-24-25 Ağustos’ta yapılacak. 
Nazik davetlerini ileten misafirleriyle festivallerin kente katkıları hakkında konuşan Başkan Seçer, ziyarette Mersin’in kültürel kimliğini yansıtacak ve tanıtımına katkı sağlayacak festivallere her zaman destek olacağını bir kez daha yineledi.

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA