MERSÝNLÝLERÝN BANDOSU YENÝDEN ATATÜRK CADDESÝ’NDE


Tarih : 3 Aralýk 2022 Cumartesi 16:49

MERSÝNLÝLERÝN BANDOSU YENÝDEN ATATÜRK CADDESÝ’NDE

BÜYÜKÞEHÝR BANDOSU PANDEMÝ SONRASI TEKRAR VATANDAÞLARLA BULUÞTU 

Mersin Büyükþehir Belediyesi Bandosu, pandemi nedeni ile ara verdiði Cuma Konserleri’ne yeniden baþladý. Atatürk Caddesi’nde gerçekleþtirilen yürüyüþün ardýndan, Taþ Bina önüne gelen Bando Ekibi, vatandaþlarýn büyük ilgisi ve alkýþlarý ile karþýlandý.

Cadde boyunca sevilen müzikleri çalan Mersin Büyükþehir Belediyesi Bandosu’na, Mersinli vatandaþlar da hem þarkýlarda, hem de Ýstiklal Marþý esnasýnda eþlik ettiler.

Büyükþehir Belediyesi Bandosu tarafýndan, her Cuma Atatürk Caddesi’nde gerçekleþen geleneksel mini konserlerin, pandemi nedeni ile sekteye uðradýðýný söyleyen Bando Þefi Ali Özgen Erkoç, “Bir çoðumuz nefesli enstrüman çaldýðý için, virüs daðýlýmýný hýzlandýrmamak adýna pandemi döneminde bu etkinliðe ara verildi. Yine pandeminin yarattýðý risk sebebiyle, halkýmýz da zaten sokakta deðildi” dedi. Þu anda tekrar baþlamalarýnýn sebebini, pandeminin etkisinin azalmasý ve insanlarýn yine sokaklarý doldurmasý olarak açýklayan Erkoç, “Halkýmýz her Cuma gerçekleþen bu geleneksel etkinliði seviyor ve talep ediyor. Biz de bu Cuma ve bundan sonraki Cumalarda bu etkinliði Atatürk Caddesi’nde gerçekleþtireceðiz. Bütün Mersinlileri buraya davet ediyoruz. Özellikle çarþýya alýþveriþ veya baþka sebeplerden inen insanlarý, buraya bizi dinlemeye davet ediyoruz” diye konuþtu.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARÞÝVÝ


KÜNYE


ÝLETÝÞÝM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr.
Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA