10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
BUGÜN, DÜNDEN DAHA FAZLA TÜRK MİLLETİ’YİZ! | DEMOKRAT MERSİN GAZETESİ
image
Av.İzzet ULUDAĞ

BUGÜN, DÜNDEN DAHA FAZLA TÜRK MİLLETİ’YİZ!

15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunan Amerikancı cuntanın lideri Fethullah GÜLEN, bir Mısır televizyonunda BATI’yı ve elbette ABD’yi TÜRKİYE’ye müdahale etmeye çağırmıştır.

Bu açıkça Türkiye’nin işgal edilmesine, Türk Milleti’nin parçalanmasına, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin dağıtılarak lağv edilmesine, Türk Milli Devleti’nin yok edilmesine bir çağrıdır.

Bu günlerde bunlar olurken ABD, Türkiye’nin güneyinde PYD/PKK önderliğinde SURİYE’nin MENBİÇ bölgesini de sessizce işgal etmekte, burada gözlerimizin önünde bölgenin kalbine bir kama gibi sokulacak olan KÜRDİSTAN’ın temelleri atılmaktadır.

İşte bu nedenle bugün;

MERKEZİ GÖREV: EN GENİŞ MİLLİ BİRLİĞİ SAĞLAMAKTIR!

Türk Milleti, bu gün 9 Ağustos 2016 günü başta İstanbul Yenikapı Meydanı olmak üzere bütün vatan sathında, Atatürk’ün “Hatt-ı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır” sözüne uygun olarak bütün vatan topraklarında TEK BİR YUMRUK OLMUŞTUR.

Bugün bütün vatan toprağı, dağı taşı, denizi ovası, bütün gökyüzü AY YILDIZLI bayrağımız ile birlikte KIRMIZI BEYAZa bürünmüştür.

Her yer, her şey bize benzemiş TÜRK Bayrağı olmuştur.

Artık Türk Milli Devleti, Yüce Türk Milleti ve bugün her zamankinden daha fazla, darbe dahil bütün melanetlerin anası olan emperyalizme karşı mücadelede ihtiyaç duyduğumuz kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri bir ve bütün olmuştur.

Millet zorun ve tehdidin karşısında birleşmektedir: 
Çünkü anladık artık;

Milli Türk Devleti her yönüyle tehlikededir. 
Günümüzde aslında tehlikede olan sadece Milli Türk Devleti de değildir. 
Başını ABD'nin çektiği küresel bütün siyasi ve ekonomik güçler, milli devletleri düzleyerek milletlerin dağıtıldığı, toplumların paramparça edildiği, mikro organizmalar ya da sözüm ona devletçiklerle yeni bir Ortaçağ'ın hâkimiyetini bütün Dünya’ya dayatmaya çalışıyorlar. 
Bunlar, mikro milliyetçilik ve dar mezhep tabanlı anlayışı kullanarak insanları, milli devletlerin koruyuculuğundan uzaklaştırıp sürüleşmeye ve birbirleriyle savaşmaya, çatışmaya itiyorlar. 
Bölgemizde açıkça görülen ve gruplar arasında körüklenen bu terör ve savaş hali bunların nihai amacına uygun olarak devam ettirilecektir. 
Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi "Emperyalizm devam ettiği sürece savaş kaçınılmazdır." 
Emperyalizme ve savaşa karşı çıkmanın, küresek sömürü ve savaşı sonlandırmanın tek yolu, milli devletleri günümüzde de güçlendirmekten geçmektedir. 
Emperyalizm ve bölgesel yayılmacılık devam ettiği, küreselleşme dayatıldığı, Büyük Ortadoğu Projesi altında özellikle bölgemizdeki milli devletler etnik ve mezhep tabanlı sorunlarla bölünmek istendiği sürece merkezi görevimiz milli ve bağımsız devleti güçlendirmektir. 
Milli demokratik ve gerçekten tam bağımsız bir TÜRKİYE, sadece emperyalist güçlerin dayattığı savaşı engellemekle kalmayacak, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ortaya koyduğu gibi halkçı karakteri ile de milletin refahını, kamu ekonomisini de güçlendirerek sağlamaya çalışacaktır. Bu yolda hepimize, Türk Milleti'ne tarihten kalan bir miras olan ve kurucumuz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün üzerinde uzun süre çalıştığı, muhakeme ettiği, tartıştığı, günlük hayatta denediği, sınadığı ve başarı sağladığı ALTI OK çizgisi ışık tutacaktır. 
Bizim grup olarak bu yolda tek bir görevimiz vardır:
Milli güçler içinde çıkan ya da çıkartılan öznel ya da nesnel bütün önyargıların bertaraf edilmesi, kişisel ya da grup ve partisel çatışma ve kıskançlıkların ortadan kaldırılması, millet içinde büyük uyumun sağlanması bugün yaşananların bize dayattığı tarihi bir görevdir. 
Bu tarihi görevimiz sağ-sol demeden büyük bir Milli Güç - 1919'larda kurulan "MÜDAFA-İ HUKUK CEMİYETLERİ" benzeri - kuruluncaya kadar, kısacası GÜNEŞ UFUKTAN DOĞUNCAYA KADAR dağlarda yanan çoban ateşleri gibi karınca kararınca sadece ve sadece Millet'e hizmettir. 
Siz sağ olun! 
Vatan sağ olsun!

26.09.2014

 

 Yazı Tarihi : 14.08.2016 14:13:31 | E-Mail : iuludag@ttmail.com
 


 
  YAZARIN ARŞİVİ
 


 
  YORUMLAR
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA