10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Cengiz Yılmaz’ın hassasiyeti hepimize örnek olsun! | DEMOKRAT MERSİN GAZETESİ
image
Politik BAKIŞ

Cengiz Yılmaz’ın hassasiyeti hepimize örnek olsun!

CHP Yenişehir İlçesi Yönetim Kurulu üyesi ve Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz Yılmaz’ın geçenlerde facebook adresinden sitem dolu bir yazısı yayınlandı. 

Sayın Yılmaz, yazısında ciddi bir saptama yapmakta biraz da karamsarlığa yol almaktadır. Ancak yazı baştan sona okunduğunda karamsarlığın etrafında bulunan ve koşullara göre yön değiştiren durumdan vazife çıkaran kişilere ilişkin olduğunu anlıyoruz. Saptamanın sonuna doğru eklediği bölüm kendisinin durumun ne kadar farkında olduğunu,  “Cumhuriyeti bitirdiler, vatan parçalanıyor be kardeşim” diyerek gösteriyor. Aslında Sayın Yılmaz bu tespitiyle bize bir çözüm de öneriyor. Pek çoğunun günlük yaşadığı ve Sayın Yılmaz’ın da yakındığı kişilerden farkını ortaya koyuyor. 

Sayın Yılmaz’ın bu tutum ve isyanının şekilsiz, ideolojisiz ve ilkesiz çizginin kişi, kurum ve partileri de kapsadığını anlıyoruz. 

Sayın Yılmaz, içimizdeki karamsar dalganın dağıtılması, hüznün, yenilgi ve geleceğe yönelik endişelerimizin yok edilmesi için, mutlu olmamız, gerekeni yapmanın verdiği huzura kavuşmamız için aslında açıkça bize yol gösteriyor.

Bize cumhuriyete ve vatana sahip çıkmamız için çağrı yapıyor.

Küreselleşen Dünya’da, hala halk için cumhuriyetin, vatanın ne kadar önemli olduğunu kendi ruhunu da acıtarak bize hatırlatıyor.

Teşekkürler Sayın YILMAZ!

Yaptığın bu tespit, bizim içimizi de acıtsa da!   


İŞTE CENGİZ YILMAZ’IN YAZISI…

Hep oturup bir şeyler yazmaya çalışıyorum sonra siliyorum, bu ne biçim dünya vıcık vıcık olan bu ortamda kimin eli kimin cebinde belli değil. Dünya görüşünün insanın yaşam biçimidir diye öğrenmiştim daha lise çağlarında, ben yine liseden sonraki kırk beş yıllık süre içinde bu görüşten hiç ayrılmadım. Çıkarın varsa varım, yoksa hemen içinde bulunduğun partiyi, arkadaşını dostlarını bile çıkarın için bir kalemde karalıyorsun, talanın, yalanın, vurgunun riyakarlığın önce İnsanlıkta ve inançta sonra adında sol olan hiç bir düşüncede asla yeri yoktur. Cumhuriyeti bitirdiler Vatan parçalanıyor Be Kardeşim daha sen nelerin peşindesin yazıklar olsun böyle düşünüp hareket edenlere. ( Bu yazdıklarım o yolda olanlara)

 

 Yazı Tarihi : 15.09.2014 11:01:21 | E-Mail : www.demokratmersin.com
 


 
  YAZARIN ARŞİVİ
 


 
  YORUMLAR
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA