Lütfi Elvan’dan MTOSB’ye otoban bağlantısı sözü | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Lütfi Elvan’dan MTOSB’ye otoban bağlantısı sözü

 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek Başkan Sabri Tekli, yönetim kurulu üyeleri ve sanayiciler ile görüştü.

MTOSB ziyareti sırasında önce Başkan Sabri Tekli, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Güral Savaştürk, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Tufan Ballı, Özcan Özozan, Denetim Kurulu Üyesi Ergül Kaptan, Müteşebbis Heyet Üyesi Turgay Altuntaş ve Bölge Müdürü Halil Yılmaz ile görüşen Elvan, burada MTOSB'yi tanıtan bir film izledi. MTOSB Başkanı Sabri Tekli, burada yaptığı konuşmada, 'Organize sanayi bölgesi olarak 20 yıl içerisinde büyük bir çıkış yakaladık. Yaptığımız çalışmalarda hem çevreci, hem de teknolojiyi yakından tanıyan bir OSB olma gayreti içerisindeyiz. MTOSB olarak büyük sorunları bulunan bir OSB değiliz. Fakat sanayicilerimiz ve bizim adımıza en büyük sorun MTOSB'nin Türkiye'de otoban bağlantısı olmayan ender OSB'lerden birisi olması. MTOSB'nin otoban bağlantısının yapılması hususunda sizlerden destek bekliyoruz. Hem sanayicilerimizin, hem istihdam sağladığımız binlerce işçinin daha güvenli ve kolay ulaşım sağlayabilmeleri adına, hem de bölgeye sağlayacağı yararlar nedeniyle otoban bağlantısının bir an evvel hayata geçirilmesi bizler adına çok önemli' dedi.

Daha sonra 80 civarında sanayici ile bir araya gelen Lütfi Elvan, Mersin için hep birlikte çalışılması gerektiğini vurguladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, MTOSB otoban bağlantısı ile ilgili çalışmaların bittiğini ve 2016 yılının ilk çeyreğinde ihaleye çıkılacağını belirtti.

Mersin sanayisinin lokomotif olduğunu anlatan Elvan, “Bizler her türlü altyapı yatırımını yapacağız. Sanayicilerimiz yatırım yapması için biz hazırız. Yasalar ve imkanlar çerçevesinde her türlü desteğin şehrin çıkarları için takipçisi olacağım. İdare olarak, merkezi hükümet olarak ayrıca bu bölgenin evladı bir kardeşiniz olarak sizinle birlikte hareket edeceğiz. Biliyoruz ki Mersin daha fazla üretecekse bu sizler sayesinde olacak. Daha fazla insanımızı istihdam edecekse sizler sayesinde olacak. Mersin gelişecekse, büyüyecekse, bütün bunlar siz sanayicilerin sayesinde olacak. Mersin’in ürettiği her birim değer sadece Mersin’in değil, sadece Akdeniz Bölgesi'nin değil, Türkiye’nin kazancıdır. Mersin kazanırsa Türkiye kazanır. Bu açıdan sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sorunlarınızı biliyorum. Bunları çözmek için elimden geleni yapacağımdan kuşkunuz olmasın” diye konuştu

İşçilerle yemekte buluştu

Organize sanayi bölgesinde faaliyette bulunan fabrikaları ziyaret ederek işçilerle sohbet eden Elvan, Özbal Çelik Boru işçileriyle beraber öğle yemeği yedi. Yemek sonrasında Ankara’da meydana gelen saldırıyı lanetleyen Elvan, saldırının millete, Türkiye'ye, demokrasiye, siyasi partilere ve 1 Kasım seçimlerine yönelik yapıldığını söyledi. Elvan, emniyet güçlerinin bu saldırıyı yapanlara yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttüğünü vurguladı.

Özbal Çelik Boru, Teknik Masura, Berdan Civata ve 2. Bölgede faaliyet gösteren Hayat Kimya firmalarını ziyaret eden Lütfi Elvan, firmalar hakkında bilgi alarak, çalışanlarına yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Ardından MTOSB Anadolu Meslek Lisesi sınıflarını gezen Lütfi Elvan öğrenci ve öğretmenlerden okul ile ilgili bilgi aldı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA