Kılıçdaroğlu’nun mektubu Silifke’de gençlere iletildi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Kılıçdaroğlu’nun mektubu Silifke’de gençlere iletildi

 

CHP Silifke Gençlik Kolları yönetimi 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Kılıçdaroğlu’nun mektubu Silifke’de gençlere iletildi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere hitap eden mektubu, Silifke’de bütün gençlere anlatıldı ve dağıtıldı. Gençler, CHP’nin gençlere yönelik hazırladığı vaatlerden umutlu oldukları belirterek, Cumhuriyete ve Atatürk’ün değerlerine sonuna kadar sahip çıkacaklarının sözünü verdiler.
CHP Silifke Gençlik Kolları yönetimi 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Gençlik, Mersin Üniversitesi Silifke Meslek Yüksekokulu ile Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksekokulu'nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere yazdığı mektubunu dağıttı. 
SİLİFKE’DE GENÇLER CHP İKTİDARINI İSTİYOR
‘Silifke’de gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi’ne güveni tamdır’ diye açıklamada bulunan İlçe Başkanı Bünyamin Uçar; "Bu durumun arkasında gençlerin CHP’yi diğer partilere göre daha yenilikçi, değişimci, özgürlük ve demokrasiye daha çok sahip çıkacağı görüşü var. Nitekim CHP sloganı ile başlayan gençlik hareketine katılan gençler üzerinde yapılan bir araştırma da gençlerin CHP’den bu yöndeki beklentilerini ortaya koyuyor. CHP iş, aş, eğitim, ekonomi ve geleceği güvence altına alma garantisi veriyor. Silifke’de gençlerimize bu değeri ve önemi en iyi şekilde anlatıyor ve hissettiriyoruz" dedi.
İLÇE BAŞKANI UÇAR, GENÇLERE KILIÇDAROĞLU’NUN MEKTUBUNU OKUDU
CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunda yer alan yazıyı bu şekilde dile getirdi. 
‘’Sevgili Genç Kardeşim,
Belki bir işin var, belki de iş için umudun. Belki okuyorsun, belki de hayatını kurtaracak bir diplomanın hayalini kuruyorsun. Belki askerlik celbin geldi, belki de elinde teskere, şimdi ne yapacağını düşünüyorsun.
Hangi durumda olursan ol senden dileğim, şimdi söyleyeceklerime kulak vermen.
Bu ülkede her beş gençten biri işsiz. Hem üniversite, hem de iş sınavlarının üzerinde adaletsizliğin gölgesi var. Harçları protesto eden, yönetimleri eleştiren, muhalif düşüncesini dile getirmeye kalkan her genç tehdit olarak algılanıyor; sindiriliyor. Gençlerin büyük çoğunluğu hayata korku, geleceğe umutsuzlukla bakıyor.
Bilmeni isterim ki bu ülkede gençleri pençesine almış tüm bu sorunları çözmek için tek eksik “niyet”tir. Devletin; isterse seni en iyi koşullarda okutmaya da, sana iş bulmaya da, askerliğini daha kolay tamamlamana da olanak yaratacak gücü vardır. Şunu unutma; senden korkmak şöyle dursun, Devletin seni dinlemeye, bu ülkenin politikalarını senin görüşlerin doğrultusunda şekillendirmeye ihtiyacı vardır.
Sevgili kardeşim,
Belki saydığım sorunlar senin hayatını etkilemiyordur. Belki dünya görüşüme katılmıyorsundur. Belki sana çizdiğim tabloya inanmıyorsundur. Ancak lütfen şuna inan:
Bu mektubu yazmaktaki amacım, sana kime verecek olursan ol, oyunun ne kadar değerli olduğunu hatırlatmaktır. Çünkü ben gerçek demokrasiye inanırım. Ve demokrasiyi ayakta tutan seçimdir, seçmendir. İlk defa oy kullanacağın bu seçimde bu ülkenin gerçek sahibinin ne politikacılar, ne iktidarlar, ne de yöneticiler olduğunu hatırla.
Evet, bu ülkenin gerçek sahibi sensin.
Hangi düşüncede olursan ol, 12 Haziran günü o sandığın başında yerini al, oyunu kullan. Bunu kendi geleceğin üzerinde söz sahibi olmak için yap. Bunu daha umut dolu bir hayat için yap. Unutma ki bu senin en temel hakkın, en büyük gücündür.
Gençler toplumun en ilerici ve en cesur kesimidir. Gençler her zaman ülkelerinin geleceğini kişisel beklentilerinin üzerinde tutarlar. Sen hayallerini kur, hayallerinde sınır tanıma ve sınırlandırılmasına izin verme…
Bize katıl, gönüllü ol;
Gel birlikte hayallerini gerçekleştirelim,
Gel birlikte ülkemizi değiştirelim,
Gel birlikte dünyamızı değiştirelim,
Seni en içten duygularımla kucaklıyorum sevgili kardeşim.’’

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA