BÜYÜK TÜRK MİLLETİ! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
BÜYÜK TÜRK MİLLETİ!

 

Av. İzzet Uludağ’ın Kaleminden

ATATÜRK'ün dediği gibi kısa zamanda yarattığımız başta TÜRKİYE CUMHURİYETİ olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi'nin ALTI OK'unun bizi biz yapan MİLLİYETÇİLİK VE HALKÇILIK ilkeleri ve ülkemizin bütün ekonomik, siyasi, kültürel değerleri, milleti millet yapan maddi ve manevi bütün yapı taşları ve milli devletimizin bütünlüğü tehdit ve tehlike altındadır. 

Sanayileşme durmuş, fabrika ve limanlarımız yabancılara satılmıştır. 

Tarım ve hayvancılık zor günler yaşamakta, saman bile ithal edilmektedir. 
Dışarıdan sokulan sıcak paranın insafı altında çarkı çevirmeye çalışan, giderek borcumuzun arttığı, iş gücünün düştüğü, işsizliğin çığ gibi büyüdüğü günler yaşıyoruz.
ABD'nin ve İSRAİL'in planladığı BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ çerçevesinde bölgemizdeki IRAK, SURİYE milli devletleri dağıtılmaya, milletler parçalanmaya çalışılmaktadır. 

Yine ABD ve İSRAİL'in açıktan desteklediği ve KARA GÜCÜ olarak dünyaya ilan ettiği PKK/PYD/HPG gibi terör örgütleri, yasal görünümlü HDP gibi partilerin de siyasal yardımıyla ülkemizden de büyük bir toprak parçası kopartarak Suriye'de ABD desteğiyle kurdukları kantonlarla ve Irak'ın kuzeyinde bulunan bölgesel Kürt yönetimi ile de birleşerek ABD'nin ve İSRAİL'in tamamen denetiminde olan sözüm ona "BÜYÜK KÜRDİSTAN" adı altında 2. bir İSRAİL devleti kurmak ve bölgenin can damarına nüfuz etmek istemektedir.
Hedef olarak önümüze koyduğumuz güçlü adil milli devletimiz, toplumun içinde uçurum gibi büyüyen ekonomik, kültürel ve sosyal farklılıkları ortadan kaldırmamız için bize yol açan HALKÇI CUMHURİYET saldırı altındadır. 

Emperyalizm, içeride varlığını hala sürdüren saltanatın artıkları, ağalar, şeyhler, haramzadeler, işbirlikçiler tarafından kollanan, desteklenen gericiliği ve kişilik ve kimliğimizi yok ederek bizim boyunduruk altına alınmamız için kardeşi kardeşe düşüren, toprağımızı parçalamaya çalışan, binlerce şehidimize ve maddi kayıplara neden olan bölücülüğü şiddetle desteklemektedir. 

Emperyalizm, günümüzde ne türden olursa olsun savaştır. Savaşın kaynağıdır. 
Sınıfsız, imtiyazsız, kaynaşmış bir kitle olabilmemiz için MİLLİ devletimizi ve HALKÇI Cumhuriyetimizi bu güçler karşısında korumak ve ayakta tutmak zorundayız. 
1 KASIM seçimleri iyi dileklerimize rağmen maalesef kaos ve kargaşadan başka bir şey getirmeyecektir. 

Bu sonuç ve süreçten sonra umutsuzluğa kapılmak yerine denenmiş ve sınanmış, geri bir toplumdan millet yaratmış, ilkel bir ekonomiden mucizeler çıkarmış, millet içinde asla ayrım yapmamayı önümüze koymuş olan ATATÜRK'e ve başta elbette bugünkü sorunları alt etmede en büyük yol göstericimiz olacak olan ALTI OK ilkelerine sımsıkı sarılmaktan başka çare yoktur. 
Bu yoldan başka yol önerenler, bizim ayağımızı bağlamak isteyenlerdir, yükselmek için bizim mücadele etmemiz gereken düşmanlarımızdır. 
Zafer ve Halkçı Cumhuriyet hakkımızdır.

Avukat İZZET ULUDAĞ 
CHP MERSİN ÜYESİ
ADD Eski İki Dönem Yönetim 
Kurulu Üyesi 
(Telefon : 0505 455 12 67)



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA