MESİAD Başkan Adayı Kış sanayicilerle buluştu | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
MESİAD Başkan Adayı Kış sanayicilerle buluştu

 

Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (MESİAD) yaklaşan genel kurulunda başkanlığa aday olan Hüseyin Kış, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTSO) sanayicileri ile bir araya gelerek, projelerini anlattı.

MESİAD’ın mevcut başkanı Mehmet Deniz’e karşı aday olan Kış, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’nin de katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, MESAİD’ın artık bir değişim sürecine girmesi gerektiğini düşündükleri için ekibiyle genel kurulda aday olduklarını söyledi. Kış, “Lider size yetki vermediği zaman, başarılı olan işlerinizi takip etmediği sürece, iyiye iyi, kötüye kötü demediği zaman bir şey üretemez ve faydalı olamazsınız. Dolayısıyla biz mevcut dönemde MESİAD’a ve Mersinimize yeterince faydalı olamadığımız için çok üzüldük. 13. dönem mevcut başkanımızı biz seçtik. Birlikte hareket etme kararı aldık. Dolayısıyla mevcut dönemde bana, ‘Başkan vekili siz olun. Önümüzdeki dönemde de siz başkan olursunuz’ diye bir söylemi vardır. Daha sonrasında mevcut başkanımızın da tekrar aday olduğunu açıklamasıyla başkanımızı tebrik ederek, ikimiz ve Mersinimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ettim. Mevcut başkan adayımıza birliğin bozulmaması adına istişare kurul başkanlığı için teklif götürdüğümde olumlu dönüş alamadım. Bu sonuçtan dolayı seçimlere iki liste giriyoruz. Bu da MESİAD’ın güçlü bir STK dinamiğinin olduğunu gösteriyor. Bunu sizlere açıklama gereği duydum. Çünkü bazı arkadaşlarımız tek liste ile seçime girilmemesinden yana tavır sergilememiz konusunu gündeme getiriyor” dedi.

“GENİŞ VE DİNAMİK BİR VİZYON HEDEFLİYORUZ”

Ekibiyle birlikte yeni bir yönetim kurulu kuracaklarını dile getiren Kış, “Bu yönetimde gerçekten MESİAD’a zaman ayırabilecek, MESİAD için yeni projeler üretebilecek arkadaşlarımızla hareket etmek istiyoruz. MESİAD’ımızın eski üreten gücünü kente kazandırarak proje bazlı işlerin içerisinde olan dönemlerini taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz. Yeni dönemde genç işadamlarımıza ve kadın girişimcilerimize de yer vererek geniş ve dinamik bir vizyon hedeflemekteyiz. İş insanlarının önündeki engellerin kaldırılması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. MESİAD’ın olması gereken konumuna tekrar ulaşacağına hepinizin huzurunda söz veriyorum” diye konuştu.

“MESİAD’IN, MTOSB ÜZERİNDE EMEKLERİ ÇOK FAZLA”

MTSOB Başkanı Tekli de MESİAD’ın yeni üyelerinden biri olduğunu vurguladığı konuşmasında, son dönemde MESİAD’da sanayici sayısının giderek arttığını görmenin mutluluk verici olduğunu ifade etti. Bizim Müteşebbis Heyet kurulurken MESİAD da bu 3 kurumun yanında görev almıştır. MESİAD’ın kurulduğu günden bu yana MTOSB üzerinde emekleri çok fazla” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılar, MESİAD’dan ve Hüseyin Kış ekibinden beklentilerini dile getirdiler.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA