İzzet Uludağ Yazdı; CHP SEÇMENLERİNE VE ATATÜRKÇÜLERE TARİHİ ÇAĞRI! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
İzzet Uludağ Yazdı; CHP SEÇMENLERİNE VE ATATÜRKÇÜLERE TARİHİ ÇAĞRI!

 

Bugün bize yeni bir SEVR dayatılmaktadır.

Sadece CHP seçmenleri değil, bütün Türk Milleti ve 1919’lardan sonra kanımızla suladığımız bu vatan toprağı, Atatürk’ün bize miras olarak bıraktığı CUMHURİYET ciddi bir tehdit altındadır. 
Vatanımız bölünmek ve milletimiz dağıtılmak istenmektedir. 
Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 1914 yılında başlattığı bağımsızlık ve gerçekten demokratik bir Türkiye mücadelesi de bu tehditlere karşı sürmektedir.

Atatürk’ün 1919 Yılı 4 Eylülü’nde Sivas’ta temellerini attığı milli birlik, emperyalist saldırının tam da hedefindedir. 
Bu gün emperyalizmi ABD temsil etmektedir. İsrail ve bazı Avrupa ülkeleri de bu projenin içindedir. Bunlar, Türk’ü tarih sahnesinden silmek ve Türk milli devletini yok etmek istemektedir. 
BOP projesi çerçevesinde IRAK ve SURİYE, ABD’nin yarattığı canavarlar tarafından paramparça edilmektedir. 
Ülkemiz de, miili devletimiz de ABD’ye tamamen bağımlı ve ajan örgütü FETÖ tarafından zaafa uğratılmak ve BOP’a uygun olarak çökertilmek istenmektedir. 
Yine bu amaçla uzun yıllardan bu yana terörün şiddetini giderek arttıran PKK, kentleri işgal ve özerk Kürdistan planı sonrasında dün Diyarbakır’da olduğu gibi tonlarca patlayıcı kullanarak vahşetini sürdürmektedir. 
Başlı başına 15 Temmuz gecesi FETÖ’nün Türk milletine ele geçirdiği uçaklarla bomba yağdırması ve dün yaşadığımız bu PKK vahşeti bile bu tür örgütlerin ne Türk’e ve ne de Kürt’e bir hayırlarının olmayacağını ortaya koymuştur.
Tarih, pek çok kurtuluş mücadelesine sahne olmuştur. Türk milli kurtuluşu da dahil…
Ancak bugün yaşadığımız bu tür terör eylemlerinin ve sivil insanları doğrudan hedef alan saldırıların haklı bir tek zerresi bile söz konusu değildir. 
Bunlar olsa olsa bizi hedef alan bir emperyalist saldırının parçası olur. 
Bu, nerden, nasıl ve ne zaman geleceği belli olmayan PKK terörü, devleti ele geçirmek için fırsat kollayan FETÖ ajan çetesi ve ABD EMPERYALİZMİnin parçalayıcı ve yıkıcı etkisi, tek bir partinin gücü ile değil, ancak bütün bir milletin en geniş milli birliği vatanseverlik temelinde sağlanarak ülkede ve bölgede yok edilebilir. Huzura kavuşabiliriz.
İşte burada CHP’ye önemli bir görev düşmektedir.
Tıpkı 1919 yılında olduğu gibi, başta bu bölgeyi ve Türkiye’yi bölüp parçalamak isteyen ABD’ye ve bu yolda kara gücü olarak kullandığı PKK’ye ve devleti ABD adına ele geçirmek için gizli örgütlenen FETÖ’ye karşı bütün milleti birleştirmek için Atatürk’e ve ALTI OK’a ihtiyacımız vardır. 
Bu gün CHP, PKK ve siyasi uzantılarını ve FETÖ’yü milletin gözü önünde açıkça siyasi olarak mahkûm etmelidir. 
Dün, Kurtuluş Savaşı’nda kuvayı milliye cephesine ve Mustafa Kemal’e karşı İngiliz saflarında bulunan gazeteci Ali KEMAL’lerin yolundan bugün de gidenleri kaderleri ile baş başa bırakmalıdır. 
CHP, Türk Milleti ve bölge milletleri ile kaderini birleştirmeli, emperyalist ABD karşısında güçlü bir milli Türk devletinin ve güçlü bir TSK’nin oluşması için mücadele etmelidir.

PKK/HDP ve FETÖ ile değil CHP, Altı OK etrafında Türk Milleti ile birleşmelidir.

PKK veya uzantıları ile ve FETÖ ile birleşen Türk Milleti ile asla birleşemez!

İktidar olmanın tek yolu Türk milletinin teveccühüne mazhar olmaktan geçmektedir.

07 KASIM 2016



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA