Galip Özkan Büyükşehir’e Talip | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Galip Özkan Büyükşehir’e Talip

 

O İsim MERSİN Büyükşehir’e Talip Olduğunu Açıkladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına 2019 yerel seçimlerinde MersinSiyaset Haber Merkezine adaylığını açıklayan ilk isim olma şansını yakaladı.

Bugünler de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı isimleri arasında Mersin Kulislerin’de konuşulan isimlerden birisi olan Ali Galip Özkan halka yakınlığı ile beklenilen isim olacağa benziyor.

ÖZKAN: MERSİN’E VE TÜRKİYE’YE İKTİDARI BUGÜNDEN MÜJDELİYORUM!

Akdeniz Medya'ya bağlı MersinSiyaset Editörü Buse Yegül’e, 2019 yerel ve genel seçim sürecinde neler olabileceğini anlatan Özkan, CHP olarak yerel ve genel seçimlere hazırlandıklarını söyledi. 

Özkan, ‘CHP’nin tabi ki de başarılı olmasını istiyorum. Bir çok arkadaşım yerel seçime de genel seçime de aday olabilir. Onların da düşüncelerine, adaylıklarına saygı duyarım. Milletvekilliğine aday olacak arkadaşlarım tabii ki yol katedecekler bizde onlara destek vereceğiz. Ben ve yol arkadaşlarım bu konularla ilgili erken ya da zamanında, 2019 yılında yapılacak yerel ve genel seçimlere hazırlanmaktayız’ dedi. Kadrolarımızla beraber bugünden aday olacağımı arkadaşlarıma partililerime duyuruyorum diyen Özkan, son olarak şunları söyledi; ‘Güçlüyüz ve Mersinin’de gelecek seçimlerle ilgili sorunlarına az çok vakıf olduğumuzdan Mersin’in sorunlarını çözmeye de talip oluyorum. Çözümün kaynağı da bellidir, bu yüzden 2019 seçimlerinde CHP’nin Mersin’de ve Türkiye’de başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Bu seçimlerden farklı sonuçlar elde edebiliriz. Mersin’e ve Türkiye’ye iktidarı bugünden müjdeliyorum. Mersinimize ve ülkemize önümüzdeki seçimler hayırlı olsun." İfadeleriyle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına 2019 yerel seçimlere adaylığını açıklayan ilk aday olduğu da tespit edildi.

Kaynak: Mersin Siyaset 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA