İSTEMİHAN TALAY; “ZAFERE EL ELE ULAŞACAĞIZ” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
İSTEMİHAN TALAY; “ZAFERE EL ELE ULAŞACAĞIZ”

 

Kültür eski Bakanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı İstemihan Talay

İSTEMİHAN TALAY; “ZAFERE EL ELE ULAŞACAĞIZ” 

Kültür eski Bakanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı İstemihan Talay vatandaşla bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday adaylarının birbirleriyle dayanışma içerisinde olması gerektiğini partililere aktaran Talay, 2019 seçimlerine el ele vererek kazanacağız. 

“ADAY ADAYLARI BİRBİRLERİYLE DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALI” 
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Kültür eski Bakanı M.İstemihan Talay, dün bir restaurantta  partilerle bir araya geldi. Burada CHP’nin aday adaylarıyla ilgili önemli açıklamalarda  açıklamalar da bulunan Talay, parti aday adayların birbirleriyle dayanışma içerinden olması gerektiğini vurguladı. Seçimlerde aday olacak kişinin etrafından bütünleşerek çalışmaların sürdürmesi gerektiğini söylen Talay,  “Bu konuda da birlikte siyaset yaptığımız arkadaşlarımızla aday adayların ofislerine giderek ziyarette bulunuyoruz. Ve bu konuda birlikte dayanışma içerisinde olup adaylık sürecini değerlendiriyoruz” dedi. 

“SEÇİM KAZANMAK YETMEZ,  OY ORANINI  YÜKSELTMEK LAZIM” 
Gelecek dönemdeki seçimleri kazanmanın yanı sıra yüksek bir oy oranı ile kazanmayı hedeflediklerini belirten Talay,  “Geçmişte olduğu gibi yüzde 30’larda değil. En az yüzde 45 oy oranı ile bir seçim kazanmalıyız. Daha sonra demokrat, çağdaş bir yönetimle Mersin’de yaşayan herkesi kucaklamamız gerekir ve üreten bir belediye oluşturmalıyız. Bu şekilde yaptığımız zaman 2019 Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde de halkımıza kazanma umudu yaratmış oluruz” 

“BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM” 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı İstemihan Talay, son olarak seçimlerde yüksek bir oy oranıyla kazanmak ve iyi bir şekilde yönetmek konusunda kendisinin geçmişten gelen birikimlerden nedeniyle başarılı olacağını ifade ederek sözlerine söyle devam etti; “  4 dönem milletvekili olmam, bakanlık yapmış olmam ve  halkı bütünleştirecek bir özelliğe sahip  olmam nedeniyle bunu başarmak konusunda iddialıyım” şeklinde konuştu

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA