TARSUS CHP’DEN SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, SICAK ZİYARETLER | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
TARSUS CHP’DEN SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, SICAK ZİYARETLER

 

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü, soğuk ve yağışlı kış günlerine rağmen kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, yaşlısından gencine tek tek vatandaşlarla tokalaşarak sorun ve önerilerini dinliyor. Başkan Varal, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Göreve geldiği günden bu yana yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarıyla birlikte yüksek tempo ile çalışma yürüten CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, soğuk kış günlerine rağmen hergün 10-15 kırsal mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaşıyor. 

Geride kalan Cuma günü Tarsus’a bağlı Kerimler, Sayköy,Taşkuyu, Dedeler, Cinköy, Tepeköy, Karadiken, Belen, Pirömerli, Dorak,Boztepe, Böğrüeğri, Tepetaşpınar ve Kaklıktaşı’nda ziyaretlerde bulunan Başkan Ozan Varal ve CHP’li yöneticiler Cumartesi günü ise Akçakocalı, İncirlikuyu, Küçükkösebalcı, Büyükkösebalcı, Çevreli, Sıraköy, Hacıhamzalı, Kızılçukur, Kaburgediği ve Sandal mahallelerine gittiler.

Dur durak bilmeyen CHP’li yöneticiler Pazar günü de Bolatlı, Akgedik, Dadalı, Kayadibi, Sağlıklı, Kurbanlı, Eskişehir, Damlama, Özbek ve Dörtler mahallelerine ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretlerde vatandaşlardan gördükleri ilgiden dolayı oldukça memnun olduklarını kaydeden CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Halkın umudu olan ve yerel seçimlerde büyük başarı gösteren Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan ilginin her geçen gün daha da arttığını görmek bizleri gerçekten mutlu ediyor. Bu ilgi Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel iktidara da geleceğinin ayak sesleridir” dedi.

Kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşların öncelikle işsizlik ve hayat koşullarının her geçen gün daha da zorlaşmasından yakındığını belirten Başkan Ozan Varal, “Bunun dışında insanlarımız altyapı ile ilgili özellikle susuzluk konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getiriyorlar. Altyapı ile ilgili sıkıntıları ivedilikle Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimindeki yetkililere iletiyoruz. Hem lokal, hem de proje dahilinde ortadan kaldırılacak sorunlar en kısa zamanda çözülecektir” diye konuştu.

Sosyal projelere de değinen Başkan Varal, “Tarsus Belediye Başkanı sayın Haluk Bozdoğan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Vahap Seçer, halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyorlar. Okullarda süt dağıtımından ucuz ekmeğe ve ulaşıma, halk karttan evde sağlık hizmetlerine ve yaşlı bakımına, sabahları çorba dağıtımından üniversite örencilerimize maddi destek olmaya kadar onlarca proje şu anda hayata geçmiş vaziyette. Halkçı Belediyecilik doğrultusunda önümüzdeki günlerde yeni projelerde uygulamaya konulacak” ifadelerini kullandı. 

Mevcut iktidarın yanlış politikalarından dolayı vatandaşın şikayetçi olduğunu kaydeden Başkan Varal, “Biz diyoruz ki; CHP iktidarında işsizlik sona erecek, çocuklar yatağa aç girmeyecek, aileler gelecek kaygısı yaşamayacak, daha mutlu, daha huzurlu, bir ve bütün Türkiye olacak… İnsanlarımızın artık bunun farkına vardığına inanıyorum. İlk genel seçimlerde CHP’yi iktidar yaparak herkesin daha mutlu olacağı, ekonomik, sosyal ve kültürel tüm sorunların aşıldığı Türkiye oluşturacağız” diye konuştu.

Tokalaştığı herkesi büyük bir dikkatle dinleyip sorun ve önerilerini not alan Başkan Ozan Varal , "Bize hep eskiden Türkiye'nin kendi kendine yeten bir tarım ülkesi olduğu söylenirdi. Bu iktidar döneminde ise çiftçi yüksek girdi maliyetleri ve ürünün para etmemesi nedeniyle artık üretemez oldu, işsiz kaldı.

Üreticilerimize, orman köylülerimize, gençlerimize söz veriyoruz. Bu sorunlar bitecek. CHP iktidarında kırsal bölgeler mutlaka kalkındırılacak. Gelin bu iktidarı değiştirelim. Üreten, kazanan ve herkesin mutlu olduğu huzurlu bir Türkiye için sizden güçlü bir destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA