ATATÜRK’ÜN ELİNİ ÖPMÜŞ, CUMHURİYET KADININA TARSUS CHP’DEN ZİYARET | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
ATATÜRK’ÜN ELİNİ ÖPMÜŞ, CUMHURİYET KADININA TARSUS CHP’DEN ZİYARET

 

ATATÜRK’ÜN ELİNİ ÖPMÜŞ, CUMHURİYET KADININA TARSUS CHP’DEN ZİYARET

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve partili yöneticiler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyarette bulundu.

Çocuk yaşlarında iken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Tarsus ziyareti sırasında elini öpen, çalışma hayatında Çukurova Tekstil Fabrikası’nda 40 yıl santral memurluğu yapan ve şu an 95 yaşında olan Nermin Akyol’u, Öğretmenler Mahallesindeki evinde ziyaret eden heyet, ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le de irtibat kurarak, Cumhuriyet kadını olan Nermin Akyol’la görüştürdü.

Başkan Seçer, görüntülü gerçekleşen görüşmede, hayatı boyunca gerek iş yaşamında, gerekse de aile birlikteliğinin sağlanması adına çaba harcayan Akyol’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ise “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çocukluğunda Ulu Önder Atatürk'ü güzel kentimiz Tarsus'ta tren istasyonunda karşılamış ve elini öpmesinin ardından Atatürk'ün alnını öptüğü anı halen ilk andaki gibi gurur ve mutlulukla anlatan ve babası Trablusgarp'ta Mustafa Kemal ile silah arkadaşlığı yapmış, Tarsus İtfaiye Amirlerinden rahmetli Hacı Emin İnan'ın kızı, Nermin Akyol hanımefendiyi evinde ilçe örgütümüzle birlikte ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadık.

Çukurova Tekstil Fabrikasında 40 yıl santral memureliği de yapmış gerçek bir Atatürk ve Cumhuriyet kadını olan Nermin Hanım, o günleri anlatırken hem gözümüzde canlandı, hem de duygulandık. Nermin Akyol başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın günlerini kutluyoruz” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA