Başkan Özyiğit’ten esnaf ziyareti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Başkan Özyiğit’ten esnaf ziyareti

 

Başkan Özyiğit’ten esnaf ziyareti

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Güvenevler Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Özyiğit, hayata geçirdikleri projeler hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, periyodik olarak farklı mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerine Güvenevler Mahallesinde devam etti. Hizmetlerinde daima katılımcılık ve ortak akıl vurgusu yapan Başkan Özyiğit daha çok vatandaşın projelerden yararlanabilmesi amacıyla çalışmaları da bizzat anlatıyor. Vatandaşların taleplerini not alan ve var olan sorunları yerinde tespit eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Birlikte yaşadığımız bu güzel kenti birlikte daha da yaşanılabilir hale getirmek için görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Özyiğit “Her öneri bizim için çok kıymetli”

Başkan Abdullah Özyiğit, “İlçemizde adım atmadık yer ve talebini dinlemediğimiz bir hemşehrimiz bile bırakmamaya özen gösteriyoruz. Ortak yaşam alanını paylaşıyoruz ve eminiz ki herkesin söyleyecek bir şeyi ve bir önerisi vardır. Bu anlayışla hem esnaflarımızı geziyor ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Herkes daha güzel bir kentte yaşamak ister ve her öneri bizim için çok kıymetli. Sorunların çözümünde karşılıklı fikir alışverişi en doğrusu. Dolayısıyla bugün Güvenevler Mahallemizdeydik, esnaflarımıza hem hayırlı işler diledik hem de kentimiz ile ilgili kendileriyle sohbet etme imkânı yakaladık. Çalışmalarımıza olan ilgileri ve bizlere duydukları güven nedeniyle kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA