TÜRK MİLLİ DEVLETİ VE TÜRK MİLLETİ, ABD’YE TESLİM OLUR MU? | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
TÜRK MİLLİ DEVLETİ VE TÜRK MİLLETİ, ABD’YE TESLİM OLUR MU?

 

TÜRK MİLLİ DEVLETİ VE TÜRK MİLLETİ, ABD’YE TESLİM OLUR MU?

Avukat İzzet Uludağ

Son günlerde görüldüğü gibi emperyalist ABD ve TÜRKİYE arasındaki sorunların görüşmelerle, müzakerelerle çözülebileceğini umanlar, Türkiye’nin ABD’ye teslim olmasını umutla bekleyenler her görüşme sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşadılar.

Daha da çok yaşayacaklar!

Türkiye ve ABD'nin arasındaki sorunlar ve çelişkiler, stratejiktir ve hatta antagonisttir, kolay çözülemez. Diplomasi ile hiç çözülemez!

Bu sorunlar, ancak ABD’nin yenildiği şartlarda tamamen çözülür.

Çünkü ABD, bölgemizde İsrail'in korunması için planlanan ne sözde bağımsız bir KÜRDİSTAN kurması için PYD/PKK/HDP'ye verdiği destekten, ne de Doğu Akdeniz'de ve Kıbrıs'ta, Suriye'de Türkiye'ye sorun çıkarmaktan vaz geçer.

Soru şu:

Türk millî Devleti, bu sorunları görmezden gelerek ABD'ye teslim olur mu?

Olamaz.

Olmadı da.

Türkiye, yeniden Atatürk rotasına dönmüş ve yolunu esas olarak emperyalist ABD karşıtı yeni kurulan mazlumlar dünyasına çevirmiştir.

Asla teslim, olmayacaktır.

Elbette bugün hükümette olan AKP'nin içinde az sayıda da kalsa da; CHP'nin başını çektiği “yaratıcı yıkıcılık” ilkesine uygun bir çizgi izleyen muhalefet içinde ve özellikle üst yönetimlerde Türk millî Devleti'nin teslim olmasının hayalini kuranlar, bunun için dualar edenler, HDP'ye kapatılmasın diye siyasi taklalar atarak kol kanat gerenler, ABD'nin kurduğu sözüm ona "Türk Demokrasi Projesi" içinde yer alan gazete ve televizyonlar, siyasi parti üst yöneticileri ve umutlarını ABD/NTO ve BATI’ya bağlamış kuruluşlar da az değil.

Ama Türk Milleti, son anketlerin de gösterdiği gibi ABD ve NATO'nun karşısında bağımsızlık için, HDP’nin kapatılması Türkiye Cephesi’nde konuşlanmaktadır.

Güç kaynağımız, tek güvencemiz ve tek dayanağımız olan yüce Türk Milleti'dir.

Öyle de olmalıdır.

Atatürk'ün Bağımsızlık Savaşı'nda ve devrimler sürecinde Türk Milleti'ne güvendiği gibi!



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA