ATA’YA MİNNET VE GÖNÜLLÜLER GÜNÜ KUTLAMASI | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
ATA’YA MİNNET VE GÖNÜLLÜLER GÜNÜ KUTLAMASI

 

ATA’YA MİNNET VE GÖNÜLLÜLER GÜNÜ KUTLAMASI

YENİŞEHİR YAŞAM GÖNÜLLÜLERİ BİR ARADA

Yenişehir Yaşam Gönüllüleri, Atatürk'ün kadınlara seçme ve seçilme hakkı ve Dünya Gönüllüler Günü ile ilgili konuştu. 

2019 yılından bu yana iyiliği bulaştırma parolasıyla çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yapan Yenişehir Yaşam Gönüllüleri, Yenişehir Belediye Başkanı Sn. Abdullah Özyiğit’in ev sahipliğinde, Ata Tenis Kulübü'nde bir araya geldi. Geniş katılımla gerçekleşen etkinliğe ilgi bir hayli yoğun oldu. 

SEÇME VE SEÇİLME HAKKI İLE GÖNÜLLÜLER GÜNÜ KUTLANDI

Etkinlikte konuşan Yenişehir Yaşam Gönüllüleri kurucuları etkinliğin amacı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Etkinliğimizin amacı Atamız Mustafa Kemal Atatürk'ün biz kadınları seçme ve seçilme hakkıyla onurlandığı günü ve Dünya Gönüllüler gününü kutlamaktı. Paydaşımız STK'ların temsilcileri, muhtarlarımız, Adana'dan gelen özel konuklarımız, Yenişehir Yaşam Gönüllülerimiz ve her alanda destekçimiz olan Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit'in katılımıyla güzel bir gün geçirdik." dedi.

EMEĞİ GEÇENLER UNUTULMADI

"Etkinliğe grup logolu tişörtlerimiz ile katıldık. Belediye Başkanımıza da tişört hediye ettik. 
Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz."

BAŞKAN, GÖNÜLLÜLERİN YANINDA

Yenişehir'de hizmetleri ile Yenişehir halkının kalbine dokunan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de etkinlikle ilgili kısa bir konuşma yaparak, Yenişehir Yaşam Gönüllüleri'nin her zaman destekçisi olacağını dile getirdi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA