BAYRAMLIKLAR BÜYÜKÞEHÝR TARSUS KIYAFET EVÝ’NDEN | DEMOKRAT MERSÝN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BÝR ÝLK: ‘GECE GÖZLEM ETKÝNLÝÐÝ’  21:35  ÞEHITOÐLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAÞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BÝRLÝKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜÞÜM ÇALýÞTAYýNA HAZýRLANýYOR   09:59  ÇAKýR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT ÝÇÝN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE ÝLK ADýMýNý ATTý  09:33  TOROSLAR’ýN YENI BAÞKANý YýLDýZ, MAZBATASýNý ALDý  09:31  BAÞKAN ABDULLAH ÖZYIÐIT, MAZBATASýNý ALDý  09:07  A.VAHAP ÞEHITOÐLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIÐI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDýRýSýNýN DÜÞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YýLDýZ’DAN TEÞEKKÜR MESAJý  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENÝDEN ‘BAÞKAN’  20:34  YENIÞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIÐIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEÞILKUÞ’TAN ÝL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYý MILLIYE RUHU FOTOÐRAFLARLA YENIDEN CANLANDýRýLDý  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAÞTý  10:00  BAÞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUÞTU  09:55  BAÞKAN ÖZYIÐIT, “BALýK PAZARý SAYýSýNý ARTTýRACAÐýZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜÞME ODASýNDA YENILEME BAÞLADý 
BAYRAMLIKLAR BÜYÜKÞEHÝR TARSUS KIYAFET EVÝ’NDEN

 

BAYRAMLIKLAR BÜYÜKÞEHÝR TARSUS KIYAFET EVÝ’NDEN

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR SOSYAL PROJELERÝ ÝLE YÜZLERÝ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDÝYOR

ÇOCUKLAR RENGARENK KIYAFETLERLE BAYRAMI KUTLAYACAKLAR

Mersin Büyükþehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý Sosyal Hizmetler Þube Müdürlüðü bünyesinde yer alan Tarsus Kýyafet Evi’nde sosyal güvencesi olmayan aileler faydalanmaya devam ediyor. Bayram öncesinde Tarsus Kýyafet Evi’ni ziyaret eden birçok aile çocuklarýnýn bayramlýk giysilerini temin ettiler.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý Sosyal Hizmetler Þube Müdürlüðü bünyesinde bulunan Tarsus Kýyafet Evi’nde sosyal güvencesi olmayan aileler faydalanmaya devam ediyor. Kurban Bayramý öncesinde Mersin Büyükþehir Tarsus Kýyafet Evi’ne gelen ihtiyaç sahibi aileler, çocuklarýnýn bayramlýklarýný buradan temin ettiler.

Ýlki Mersin merkezde Ulu Cami Meydaný’nda, ardýndan Tarsus Duatepe Mahallesi Ýsmetpaþa Bulvarý üzerinde açýlan Büyükþehir Kýyafet Evi, dar gelirliði ailelerin çocuklarýný rahatlýkla giydirebilecekleri maðaza hüviyetinde hizmet veriyor.

Tamamen yeni ürünlerin yer aldýðý Büyükþehir Belediyesi Tarsus Kýyafet Evi’nde, sosyal güvencesi olmayan ve bu durumu belgelendiren aileler, her dört ayda bir olmak üzere yýlda üç kez 0-12 yaþ grubundaki çocuklarýnýn ihtiyaçlarýný karþýlayabiliyorlar.

Her defasýnda iki eþyanýn alýnabildiði maðaza formatýnda ki Kýyafet Evleri’nde ayakkabý, mont, pantolon, kazak, eþofman takýmýný, elbise ve daha pek çok çeþitli çocuk giysileri bulunuyor.

Fulya Arlý: “12 bin 900 çocuða ulaþmýþtýr”

Tarsus Kýyafet Evi görevlilerinden Fulya Arlý, “Kýyafet Evi hizmeti, 0-12 yaþ çocuða sahip sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocuklarýna yönelik yapýlan yardýmý içermektedir. Þimdiye kadar Mersin merkez ve Tarsus’ta hizmet vermekte olan kýyafet evleri bir aileye yýlda üç kez yapmýþ olduðu yardým ile 12 bin 900 çocuða ulaþmýþtýr” dedi.

Çocuklarýn yüzlerini güldürmenin çok güzel olduðunu kaydeden Fulya Arlý, “Baþkanýmýz Vahap Seçer öndeliðinde bu iþin bir parçasý olmak bizim için çok önemli. Mersin merkez ve Tarsus kýyafet evlerinde her bayram olduðu gibi bu bayramda çocuklarýmýzý giydiriyoruz. Bayramlar kaynaþma, dayanýþma günleridir. Özellikle de çocuklar bunu her zaman temsil ederler. Onlarýn yüzündeki tebessüm olmak, onun bir parçasý olmak bizim için çok kýymetli, çok deðerlidir. Ayrýca Mersin’de hizmet vermeye yeni baþlayan Silifke Kýyafet Evi’ne sosyal güvencesi olmayan 0-12 yaþ çocuða sahip tüm hemþehrilerimizi bekliyoruz . Mutlu bayramlar” diye konuþtu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA