CAVİDAN DEMİRAĞ: ÖNCE KADIN CİNAYETLERİNİ ÖNLEYİN, NAFAKAYI DEĞİL ! | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
CAVİDAN DEMİRAĞ: ÖNCE KADIN CİNAYETLERİNİ ÖNLEYİN, NAFAKAYI DEĞİL !

 

CAVİDAN DEMİRAĞ: ÖNCE KADIN CİNAYETLERİNİ ÖNLEYİN, NAFAKAYI DEĞİL !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29. dönem Parti Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın, süresiz nafaka uygulamasını eleştirmesine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, süresiz nafaka uygulamasını eleştirdi. Göktaş, “Süresiz nafaka bence adil bir durum değil. Mağdur olan erkeklerimiz varsa onun da yanındayız” diye konuştu. İlişkin değerlendirmede bulunan Cavidan Demirağ Bakan Göktaş'ın bazı bilgileri eksik bildiğini ifade ederek: Bir kadin bakan düşünün ki kadının aleyhinde. Kadının elinden bütün haklarını almak için çalışan, kadını hor gören ve erkeğe mahkum etmek için elinden geleni yapan, süresiz nafaka  iyi bir şey değildir, mahkemede hakim ne kadar nafakaya uygun görürse ve nafakanın süresine uygun görürse kadın o nafakayı alır diyen bir anlayisla karsi karsiyayiz.
Öte yandan Türkiye'de bu kadar çok kronikleşmiş olay varken her gün bir kadın cinayete kurban gidiyorken, her gün yüzlerce kadın psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalırken bunları önlemesi gereken Bakan Göktaş nafakayı önlemeye çalışıyor. Bu zihniyet kabul edilemez . Bu zihniyet acilen değişmesi gereken, kadını hor gören bir zihniyettir. Bizler bu tür zihniyetle kadını koruyamayız. Bizler bu zihniyetle hakkımızı, hukukumuzu savunmalıyız. Bu ve bunun gibi zihniyete sahip olan kişilerin bir an önce değişmesi gerek. Yoksa daha milyonlarca kadının canı yanar ve Türkiye kadın cinayetleriyle anılmaya devam eder" dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA