Adıyaman Filarmoni Orkestrası Mersin’de


Tarih : 25 Nisan 2018 Çarşamba 12:16

Tüm coşkusuyla devam eden Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Adıyaman Filarmoni Orkestrası (AFO) ve üç Mersinli sanatçıyı aynı sahnede buluşturarak dinleyicilerine müzik dolu bir akşam yaşattı.

17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında şef Özgür Oğuz yönetiminde gerçekleştirilen konserde, Berlin Filarmoni Orkestrası’nın keman sanatçısı Alican Süner ve  piyanist Serla Balkarlı,  Güneydoğu Anadolu’nun ilk filarmoni orkestrası olan AFO eşliğinde dinleyenlerine Mendelssohn Keman ve Piyano için Double Konçertosu’nu seslendirdi. Konser, 24 Nisan 2018 Salı saat: 20.00’de Mersin Üni. Nevit Kodallı Konser Salonu’nda yer aldı.

Mersin’de bir konser gerçekleştirmenin kendileri için ne denli gurur ve heyecan verici olduğunu belirten ve sanat hayatını farklı şehirler ve ülkede sürdüren Mersinli sanatçılar, Özgür Oğuz, Alican Süner ve Serla Balkarlı, konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.  

Not: Diğer etkinlik biletleri, Festival Ofis ve www.merfest.org.tr adresinden temin edilebilinir.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA