Yenişehir’de fırınlar tek tek denetlendi


Tarih : 4 Mayıs 2020 Pazartesi 13:42

Yenişehir Belediyesi halk sağlığını korumak için çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Kent genelinde ekmek fırınları ve pastaneler titizlikle denetlendi. 
Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ekmek, pide ve unlu mamullerin sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilip, üretilmediğini kontrol etmek amacıyla fırın ve pastane denetimlerini sürdürüyor. Korona virüs ve Ramazan ayı nedeniyle zabıta ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı. İşyerlerinde işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, çalışanların kılık kıyafetleri, fırınların temizliği ve hijyeni, ham maddelerin saklanma şartları, ürünlerin son kullanma tarihleri ve gramajları kontrol edildi. Sosyal mesafe kuralına uyulup, uyulmadığı da kontrol edilen işyerlerinde zeminlere sosyal mesafe uyarı etiketleri de yapıştırıldı. 
Unlu mamul üretimlerinin hijyenik ortamlarda yapılması ve vatandaşlara temiz ve sağlıklı bir şekilde sunulması amacıyla Yenişehir Belediyesi, Başkan Abdullah Özyiğit’in talimatıyla denetimlerini sürdürüyor. 

 


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!
 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

demokratmersin.com © Copyright 2007-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA