Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Hazırlı Olsun | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Hazırlı Olsun

 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu yıl Kurban Bayramı’na denk gelmesinden dolayı geç başlayacak olan eğitim ve öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Tuna, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyete ulaşmanın en önemli basamaklarından birini eğitimin oluşturduğuna işaret etti. Başkan Hamit Tuna çocukların, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususunun, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konu olduğunu da söyledi.

Çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren eğitim sürecinin, sadece bireylerin değil toplumun geleceği için de büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu eğitimden geçmektedir. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülkeye sevgiyi, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer okuldur. Eğitim sorunlarını çözen toplumlar, her alanda gelişen toplumlar olmuştur. Ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında yer alması yolunda hedefimiz, eğitim ve öğretimde kaliteyi arttırmak olmalıdır. Bu nedenle eğitimin, yaşantımız boyunca ne kadar önemli bir yerde olduğunu unutmamalıyız. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimize de büyük görev düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün toplumumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Belediye olarak İlçedeki okul sayısının arttırılması yönünde önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Başkan Tuna, birçok okulun yapılması için yer tahsisinde bulunduklarını ve birçok okulun yapımına da katkı sunduklarını söyledi. İlçedeki okulların fiziki anlamda iyileştirilmesi ve öğrencilerin daha nezih ortamlarda eğitim almaları amacıyla da görev alanlarına girmemesine rağmen gerekli çalışmaları yaptıklarını da hatırlatan Başkan Tuna;  “Okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için imkânlarımızı üst noktada zorluyoruz. Bu kapsamda İlçemizdeki okullarımızın dış cephe boyamalarını gerçekleştirirken, bahçe düzenlemesi, ilaçlama gibi konularda da okul idarecilerimize destek oluyoruz” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA