SEÇER: “CHP HİZMET PARTİSİDİR, HALKIN, EZİLENİN, HER KESİMİN PARTİSİDİR” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
SEÇER: “CHP HİZMET PARTİSİDİR, HALKIN, EZİLENİN, HER KESİMİN PARTİSİDİR”

 

SEÇER: “CHP HİZMET PARTİSİDİR, HALKIN, EZİLENİN, HER KESİMİN PARTİSİDİR”

“31 MART GECESİ ZAFERİMİZİ KUTLADIK, YİNE KUTLAYACAĞIZ”

“BELEDİYE BAŞKANI OLARAK 5 YILDA BAŞARILI OLMUŞSANIZ SİZİN KARŞINIZDA KİMSE DURAMAZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  CHP Mersin Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Pikniği'ne katıldı.

CHP’nin ulusal kurtuluş mücadelesi veren ve Cumhuriyet’i kuran kadroların kurduğu bir parti olduğunu belirten Seçer, “CHP’den hırsız çıkmaz, yolsuzluklarla siyaset yapanlar çıkmaz. Her şeyden önemlisi CHP’den siyasi ikbali için vatanını satanlar çıkmaz. CHP hizmet partisidir, halkın, ezilenin, her kesimin partisidir” dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerde halkın karşısına yaptıkları hizmetlerle çıkacaklarını vurgulayan Seçer, “31 Mart 2019 gecesi de otobüsün üstünde, zaferimizi kutladık. Onurla, şerefle bunu yaptık. Yine yapacağız” diye konuştu.

Her kesimi kucakladıklarını sözlerine ekleyen Seçer, “Halka rağmen siyaset olmaz, halkla inatlaşılmaz. Halkın sesine kulak vereceğiz. Sokağın sesini dinleyeceğiz. Sokak kimin sesini yüksek sesle söylüyorsa, adaylarımızın o isim olacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Bu partinin sahibi, partinin Türkiye'deki tüm üyeleridir” ifadelerine yer verdi.

Gençlere seslenen Seçer, “Yolumuza sizlerle devam edeceğiz, sizlerle mutlu ve başarılı olacağız. Yolumuz açık olsun, yarınlar bugünlerden çok daha güzel olsun. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın CHP” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Pikniği'ne katıldı.

Etkinliğe; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, il ve ilçe yöneticileri ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Seçer: “Partimiz kadim bir parti”

Etkinlikte konuşan Başkan Seçer, örgüt kökenli siyasilerin Gençlik Kolları’nın önemini ve büyüklüğünü çok daha iyi bildiklerini söyledi. Kendisinin siyasetteki ilk görevini 27 yaşında ilçe başkanı olarak aldığını belirten Seçer, “O süreçten bu yana farklı görevlerde bulunarak bugünlere geldim. Partinin üyenin, örgütün, burada hizmet eden, görev yapan insanların bu parti aşkıyla nasıl çalıştığı, emek ettiği, belki de evine götürecek ekmeği yokken partisi için harcadığını biliyorum. Partimiz dünyanın en kadim partilerinden biri. Eskimiş bir parti değil, yüzyıllar onu daha değerli kılmış” dedi.

“CHP’den yolsuzluklarla siyaset yapanlar çıkmaz”

CHP’nin ulusal kurtuluş mücadelesi veren ve Cumhuriyet’i kuran kadroların kurduğu bir parti olduğunu söyleyen Seçer, bu tarihe yakışır bir şekilde davranmak gerektiğini kaydetti. Seçer, “CHP’den hırsız çıkmaz,  yolsuzluklarla siyaset yapanlar çıkmaz. Her şeyden önemlisi CHP’den siyasi ikbali için vatanını satanlar çıkmaz. CHP; siyasi emellerimizin, koltuk sevdamızın, şöhret sevdamızın tatmin alanı değildir. CHP hizmet partisidir, halkın, ezilenin, her kesimin partisidir. Gencin, yaş almışın, kadının, erkeğin, öğrencinin, işçinin, iş adamının, sanayicinin partisidir. Tıpkı Mersin örneğinde olduğu gibi herkesi kucaklayan, ayrım yapmayan, insanları ötekileştirmeyen, her bireyin devlet karşısında eşit yurttaş anlayışı içerisinde olanların partisidir. Kendi kişisel ikbalini bir kenara bırakıp, halkın ikbalini, geleceğini, istikbalini öne alanların partisidir. Bu bilinçle çalışanların partisinde görev almaktan, CHP’li bir belediye başkanı olmaktan da övünç ve kıvanç duyuyorum” ifadelerini kullandı.

4 buçuk ay sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimler hakkında değerlendirmemelerde bulunan Seçer, “Bizim için çok önemli. Mersin’de yerel iktidarın sahibi CHP’dir. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’lidir. Yine bir CHP’li belediye başkanı 31 Mart 2024’te seçilmelidir. 3 ilçe belediyesi CHP’lidir. Bunun sayısını artırmak, seçilecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Meclis’teki elinin rahatlaması için, Meclis sandalye sayısında üstünlük sağlamak için daha fazla ilçede başarılı olma zorunluluğumuz vardır” dedi.

“Belediye başkanı olarak 5 yılda başarılı olmuşsanız sizin karşınızda kimse duramaz”

Siyasetin akılla, stratejiyle, emekle ve çalışarak yapıldığının altını çizen Seçer, “Seçim son 4 buçuk ay kazanılmaz, son 1 ay hiç kazanılmaz. Eğer bir belediye başkanı olarak kentinizde görev yaptığınız 5 yıllık süre içerisinde başarılı olmuşsanız sizin karşınızda kimse duramaz. 2024 seçimlerinde, 31 Mart'ta Mersin Belediye Başkan Adayı’nın karşısında kimse duramayacağı gibi, hiçbir belde de çalışan belediye başkanın önünde kimse duramaz. Çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyoruz” diye konuştu.

“Halka rağmen siyaset olmaz, halkla inatlaşılmaz”

Her kesimi kucakladıklarını sözlerine ekleyen Seçer, “Halka rağmen siyaset olmaz, halkla inatlaşılmaz. Halkın sesine kulak vereceğiz. Sokağın sesini dinleyeceğiz. Sokak kimin sesini yüksek sesle söylüyorsa, adaylarımızın o isim olacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Bu partinin sahibi, partinin Türkiye'deki tüm üyeleridir, Mersin’deki tüm üyeler bu partide hak sahibidir. Dolayısıyla çalışan, hak eden, CHP’de yerel seçimde aday olacak. Zaten sokaktan ismi yükselen ya da belediye başkanı ise yaptığı hizmetlerle halkın gönlüne taht kuran insanın önünde hiç kimse duramaz” ifadelerine yer verdi.

“31 Mart 2024’te Büyükşehir Belediye Başkanı olarak halkın karşısına çıkacağız”

31 Mart 2024’te CHP’nin adayı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak halkın karşısına çıkacaklarını vurgulayan Seçer, “Şu anda süreç başlamadı. Şu anda aday adayı niteliği taşıyoruz. Biz belediye başkanı olabiliriz. Diğer 11 büyükşehirde, ilçe belediyelerinde CHP’li ilçe belediyelerinde başarılı belediye başkanları ile yola devam edilir, başarısız belediye başkanları değiştirilir. 2024 seçimlerinden parti olarak 2019’a göre çok daha yüksek başarı göstermek zorunluluğumuz var ve göstereceğiz. Aklın yolunu takip edeceğiz. Doğru ne ise onu yapacağız. Ben Sayın Genel Başkanımıza da yetkili kurullarımıza da inancım tamdır, hepsi değerli, siyaseti ve CHP’nin geleneğini bilen insanlardır. 2024 seçimlerinde partimizi başarılı çıkaracak kararların altına imzalarını atacaktır. Bundan en ufak bir şüphem yoktur” diye konuştu.

“31 Mart gecesi zaferimizi kutladık, yine kutlayacağız”

Mersin demenin Türkiye demek olduğu vurgusunu yaparak konuşmasına devam eden Seçer,  “Mersin’de bütün siyasi partiler var. Aritmetik olarak parça parça olmuş her kesimden oylar var. Şimdi önemli olan bunları toparlamak. Hiç moralimizi bozmadan, hep yüksek moralle, hep büyük, yüksek enerjiyle her tarafa gittik. Görevimizi tam anlamıyla yaptık ve seçimi kazandık. 31 Mart gecesi de otobüsün üstünde, zaferimizi kutladık. Onurla, şerefle bunu yaptık. Yine yapacağız. Yolumuza devam edeceğiz, sizlerle olacağız, sizlerle devam edeceğiz, sizlerle mutlu ve başarılı olacağız. Yolumuz açık olsun, yarınlar bugünlerden çok daha güzel olsun. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın CHP” diyerek sözlerini tamamladı.

Çakır: “31 Mart’ta ikinci Vahap devrine herkes hazır olsun”

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır da piknikte yaptığı konuşmada, “31 Mart’ta ikinci Vahap devrine herkes hazır olsun. Başka çaresi yok. İsteseler de istemeseler de böyle. Vatandaş böyle istiyor” dedi.

Kırılmaz: “Biz Mersin’de üç çeşit yemeği 6 TL’ye yiyen gençleriz”

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, Büyükşehir Belediyesi sayesinde Mersin’de yaşayan gençlerin şanslı olduğunu belirterek, “ ‘Benim sadece iki tane evladım yokmuş, Mersin’deki tüm gençler benim evladımmış’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanımın hizmetleri; çamaşır kafe, ulaşımda 1 TL’ye okuluna giden öğrencilerimiz var.  Şu an tantuni 100 TL değil mi? Biz üç çeşit yemeği Mersin’de 6 TL’ye yiyen gençleriz. Gençler nezdinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sümer: “Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın CHP”

CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer konuşmasında, beraber yola çıktığı gençlik örgütüne ve tüm parti yönetimine teşekkürlerini iletti. ‘Mersin gibi olmalı’ sloganını kentin ve örgütün hafızasına kazıyacaklarının altını çizen Sümer, “Unutmayalım dostlar; Biz, ‘Hacıanestis gel de ordularını kurtar’ diyen Atatürk'ün, ‘Dünya yıkılır yeniden kurulur. Türkiye de orada yerini alır’ diyen İnönü'nün, ‘Adalet Partisi’nin seçim ortağının kurtları olabilir ama halk kuzu olmayacaktır’ diyen Ecevit'in, 1 Mart Tezkeresi’ne geçit vermeyen Baykal'ın, ‘Bir canım var o da bu memlekete feda olsun’ diyen Kılıçdaroğlu’nun ve yeni bir meydan okuma hikâyesi yazacağımız, bu partinin geleneğinden, genlerinden belli olan Özgür Özel’in partisinin gençleriyiz. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın CHP” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından etkinlik kapsamında düzenlenen masa tenisi, langırt ve tavla turnuvalarına katılan Başkan Seçer, partilileri ile keyifli vakit geçirdi. Etkinlik, yemek ikramı ve ardından aile fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA