Büyükşehir’den 20 Bin Öğrenciye Kırtasiye Yardımı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Büyükşehir’den 20 Bin Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması münasebetiyle yaptığı konuşmada eğitimin bir ülkenin ve milletin geleceği olduğunu belirterek, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı dolayısıyla Faris Kokulu İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programa Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, vali yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin okunmasının ardından konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin o ülkedeki eğitimle orantılı olduğunu ve eğitimin geleceği ifade ettiğini söyleyerek, “Aziz Atatürk’ün de belirttiği gibi‘Cumhuriyet öğretmenlerimizden fikri hür, vicdanı hür yeni nesiller istiyor’ Gençler, öğrenciler milli duygularla teçhiz edildiği zaman vatanına, milletine, bayrağına her zaman ve her yerde sahip çıkar” dedi.

Yaşadığımız toprakların vatan uğruna canını, kanı vererek dünyanın en güzel bayrağına rengini veren şehit ve gazilerimizin bizlere bir emaneti olduğunun altını çizen Başkan Kocamaz, “Sorumluluğumuz önceki nesillerden çok daha fazla. Bu ülke siz gençlerimize emanet. Bizler bu ülkeyi onlardan emanet aldık ve onlara daha iyi konumlarda teslim etmek durumundayız” şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz, özellikle gençlerin dünyaya ve yaşadıkları çevreye sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, “Dünyamıza sahip çıktığımız müddetçe ona değer katabiliriz. Bu bilinçle hareket edip, yeni nesilleri bu bilinçle yetiştirdiğimiz sürece dünyamız anlama kazanacaktır. Unutulmamalıdır ki gelecekte bu dünyayı bugünün minikleri yönetecektir. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.
Konuşmaların ardından okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerinin sınıflarını ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve protokol üyeleri yeni eğitim öğretim yılında miniklere başarılar diledi.

BÜYÜKŞEHİR MİNİKLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Mersin Büyükşehir Belediyesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle 13 ilçede ilköğretim 1. ve 4. sınıf öğrencilerine yaklaşık 20 bin kırtasiye seti dağıttı.
Mezitli ve Akdeniz ilçelerinde bulunan iki okuldaki kırtasiye seti dağıtımına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, vatandaşların ihtiyaçlarını giderme konusunda her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek, geleceğin teminatı öğrenciler için bundan sonraki yıllarda da çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 
Toplamda 10 çeşit kırtasiye malzemesinin bulunduğu paketleri alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, veliler Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu bu hizmetten çok memnun olduklarını ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Mersin’in her yerine eşit hizmet anlayışıyla emek verdiğini ifade ederek teşekkürlerini iletti.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA