CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mersin’e Geliyor | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mersin’e Geliyor

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 03 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 17:00’da Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Yanında Mersinlilerle buluşacak.

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar; CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Mersin programına ilişkin kamuoyunu bilgilendirdi.
CHP örgütlerinin ve adayların, gönüllü partili ve üyelerle birlikte, gençlik ile kadın kollarıyla aktif şekilde çalıştıklarını belirten Uçar; seçim sonuçlarına ilişkin oldukça iddialı konuşarak, “İl örgütü ve İlçe örgütleri olarak hedefimiz, Mersin’de birinci parti olmak ve en az 5 milletvekili çıkartmaktır. Örgütlerimiz ve adaylarımız vatandaşa, toplumun her kesimine gidiyor, dinliyor, seçmene birebir ulaşarak sorunları tespit edip çözümler üretiyor. 7/24 diyeceğimiz bir tempo, enerji ve gayretle kentin her noktasına ulaşmak için zaman ayırıyorlar. Çünkü bu seçim ülkenin, çocuklarımızın geleceğini direk ilgilendiren bir seçim. Çünkü bu seçim var oluşun ve yok oluşun seçimi. Çünkü bu seçim Türkiye’nin ve geleceğin kaderini belirleyen bir seçim olacak. Bu anlayış ve inançla örgütlerimiz, vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi’ni sahipleniyor” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin’i önemsediğini ve Mersinlileri kucakladığını sözlerine ekleyen Başkan Uçar; İl başkanlığımız, ilçe örgütlerimiz, aday ve seçmenlerimiz olarak genel başkanımızı en iyi şekilde karşılayıp, ağırlayıp vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bir haftadır bütün çalışmalar planlı, programlı ve özverili bir şekilde devam etmektedir. Mersin’i önemseyen, Mersin’e değer veren, bu seçim sürecinde ve ülkenin bu yoğunluğunda defalarca, ‘Büyük Mersin Mitingi’ için bir kez daha Mersin’e gelecek olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Mersin sahip çıkacak, bağrına basacaktır” diye konuştu.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA