Menderes Mahallesi Kapalı Semt Pazarına kavuştu | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı  09:35  AVUKATLARA ‘SEÇIM VE SANDıK GÜVENLIĞI EĞITIMI’ VERILDI  09:32  81 BARO: CINSEL ISTISMARA HEP BIRLIKTE DUR DIYELIM 
Menderes Mahallesi Kapalı Semt Pazarına kavuştu

 

Mezitli Belediyesi, ilçede bulunan semt pazarlarını daha sağlıklı ve kullanışlı hale getirmeye devam ediyor.

Mezitli Belediyesi, ilçede bulunan mevcut semt pazarlarının üstünü kapatmak ve daha modern hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçeye yeni modern kapalı pazar alanı kazandırdı. Halkın ve pazarcı esnafının mutluluğuna ortak olmak amacıyla Menderes Mahallesi'ndeki Şehit Fatih Soydan Caddesi üzerine kurulan pazar alanını ziyaret eden Başkan Tarhan, Pazarcı esnafının ve halkın yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Başkan Tarhan'ın Pazar yeri ziyaretine; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekillerinden Aytuğ Atıcı ve Hüseyin Çamak, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güner, Belediye Meclis Üyeleri, Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Fuat Kalkan ve Mezitli Pazarcılar Dernek Başkanı Abdulhalim Batur eşlik etti. 

ÇALIŞMALARIMIZ AŞAMALI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
Çevre ve gürültü kirliliği oluşturabilen semt pazarlarının üstünü kapatma çalışmasına, Akdeniz Mahallesi'ndeki pazar alanıyla başladıklarının altını çizen Başkan Tarhan, "Halkımızın ve vatandaşlarımızın pazar yerlerinden daha sağlıklı ve rahat bir şekilde faydalanabilmesi için kapalı ve modern pazar alanları yapıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Akdeniz Mahallesi'ndeki Pazar alanındaki iyileştirme çalışmalarını tamamladık. Pazar esnafımızın huzurlu, vatandaşlarımız ise sağlıklı ve rahat bir şekilde faydalanmasını istiyoruz. Çalışmalarımız aşamalı bir şekilde ilerleyecek. Bunun en büyük örneğini Akdeniz Mahallesi'nden sonra Menderes Mahallesi'nde yaptığımız kapalı modern Pazar alanı ile gösterdik" şeklinde konuştu.

BAŞKAN TARHAN, 75. YIL MAHALLESİ'NE MÜJDEYİ VERDİ
Başkan Tarhan şöyle devam etti; "Mezitlimizde vatandaşlarımızın mutluluğunu ve huzurunu en iyi şekilde sağlamak adına elimizden ne geliyorsa yapacağız.  İlçemizdeki tüm sorunları biliyoruz. Bu doğrultuda halkımızın çıkarlarını göz önünde bulundurarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burada Menderes Mahallesi Pazar Alanını ziyaret ettik. Herkesin Pazar alanında yapılan çalışmalardan memnun ve mutlu olduğunu görüyorum. Bu da bizlerin çalışma azmini daha da yükseltiyor. Halkımızın bize olan güvenini kırmadan yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, şu anda 75. Yıl Mahallesi'ndeki Pazar alanında çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede buradaki çalışmalarımızı da tamamlayıp, mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız."

Menderes Mahallesi semt pazarının yeniden düzenlenerek hizmete açılması pazarcı esnafı tarafından mutlulukla karşılanırken, pazarda huzur bir şekilde alışveriş yapmanın keyfini yaşayan vatandaşlar ise Başkan Tarhan'a teşekkür etti.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA