MESKİ’den su tüketim faturası ödeme uyarısı | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
10:21  BAŞKAN SEÇER, ‘TARSUS KARBOĞAZI ÇEVRE FESTİVALİ’NE KATILDI  10:10  GEZEGENEMİZİ KURTARMAK İSTİYORSAK DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEĞE GEÇİŞ KAÇINILMAZDIR  21:40  GAZETECI A. VAHAP ŞEHITOĞLU, KıZ KARDEŞINI KAYBETTI  21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı 
MESKİ’den su tüketim faturası ödeme uyarısı

 

MESKİ Genel Müdürlüğü, MESKİ ile anlaşması olmayan ödeme noktalarında su tüketim faturası ödenmemesi konusunda abonelerini uyardı.

Bazı kişilerin "Online Fatura Ödeme Noktası " adı altında büro açıp, su faturaları tahsilâtını gerçekleştirdikleri yönünde bilgiler alınmakta olup, bu şekilde tahsilât yapan özel şirketlerle MESKİ'nin, su tüketim faturaları tahsilâtı hususunda herhangi bir anlaşması bulunmamaktadır.

Bazı abonelerin anlaşmamız bulunmayan yetkisiz kişilere su bedeli ödedikleri, ancak bu tutarların MESKİ Genel Müdürlüğü hesaplarına intikal etmemesi sebebiyle abonelerin mağdur oldukları bilgisine ulaşılmıştır.

MESKİ Genel Müdürü Turgut AYBAK, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ Vatandaşlarımız su faturaları ödemelerini, kurumumuzun www.meski.gov.tr alan adı ile tanımlı resmi internet sitesinde adresleri yer alan tahsilat veznelerinden, kredi kartı kullanarak MESKİ internet sitesinden, Halk Bankası ve Ziraat Bankası’nın para kabul eden ATM’lerinden, MESKİ ile anlaşması bulunan bankalara otomatik ödeme talimatı verilerek ve PTT şubeleri aracılığı ile yapılabilirler. Vatandaşlarımızın su fatura ödemeleri ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için Kurumumuzla herhangi bir anlaşması olmayan ödeme noktalarına itibar etmemelerini önemle rica ederiz. MESKİ ile anlaşması olmadığı halde su tahsilâtı yapan ödeme noktalarına yatırılan paradan, hiçbir şekilde idaremiz sorumlu değildir” şeklinde vatandaşlarımızı uyardı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA