MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk’ten AKP’ye mesaj var; | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk’ten AKP’ye mesaj var;

 

“1 KASIM’DA ABBAS YOLCU”

Yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, yaşanan terör olaylarında en büyük sorumluluğun iktidar partisi olduğunun altını çizerken, “1 Kasım’da Abbas yolcu. Bunlar geldikleri gibi gidecekler” diye konuştu.

“SİVAS’TAN ÖTEYE DEVLET GİDEMİYOR”

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetlerin toplu açılış ve temel atma törenlerine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, bu hizmetlerin “Çalmadan da hizmet yapılıyor” anlayışının göstergesi olduğunu aktardı. Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışını gerçekleştiren Öztürk, buradan Anamur’a geçerek Cemevi ve Kültür Merkezi, Spor Kompleksi ile Düğün ve Toplantı Salonu’nun temel atma törenlerine katıldı. Burada Milliyetçi Hareket Partisi’ne “Sivas’tan öteye gidemiyorsun” diyen iktidara, “Bize Sivas’tan öteye gidemiyorsun diyordun, senin aklın bizim hayallerimize ulaşamaz. Bu toprakların her zerresinde şehit kanı var ve en ücra köşesine bile gideriz biz. Tunceli’yi hedef gösterdin, Tunceli’ye de gittik biz” anımsatmasında bulundu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ziyaretlerinde kendilerinin değil devletin o bölgelere gidemediğini gördüklerini aktaran Öztürk, “Biz gittik evet. Ama maalesef gördük ki sen doğru söylüyormuşsun ve aslında bir tespitte bulunuyormuşsun. Senin tespitin bizim gidemeyeceğimiz değil, devletin gidemediğiymiş. Siz Sivas’tan öteye devleti götüremiyormuşsunuz. Bu hem yaşanan olaylarla tescillendi hem de ne yazık ki gözlerimizle de gördük. Cizre’de üç mahallede seçim sandığı kuramıyorsun. Neden devlet oraya giremiyor? O zaman sen ne adına kürsülere çıkıp konuşuyorsun? Yoksa ülkeyi başkaları idare ediyordu da sizi buraya vekaleten mi bıraktılar. Sen bu ülkenin Başbakanı değil misin? Ey Cumhurbaşkanı seçim dönemi gelince bir parti lideri gibi utanmadan meydanlara iniyorsun. Bu milletin güvenliğinden de sorumlu olan sen değil misin?” diye sordu.

“YAPACAĞIN EN ŞEREFYİ İŞ İSTİFA ETMEKTİR”

AKP iktidarının 7 Haziran sonrasında yaşanan terör olayları karşısında itiraf niteliğindeki sözlerini hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, “Kendileri söylediler. Biz çözüm süreciyle uğraşırken onlar silah yığınağı yapıyormuş. O da ne silah? 80 bin tane silah… Artık birkaç kiloluk bombalarla da gelmiyorlar, tonlarca bombalarla geliyorlar. Güneydoğu’da belediye başkanları var. Millete hizmet etmek için seçilmişler ama eşkıyaya hizmetin dışında hiçbir şey düşünmüyorlar. Düşünün ki sokak araları ve caddeler belediyenin araçlarıyla deliniyor. Yarıyorlar tonlarca bombayı oraya gömüyorlar sonra da bunun üzerini asfaltlıyorlar. Belediye başkanlarının gözünün önünde belediyenin imkanlarıyla yapıyorlar bunları. Ey başbakan sen bu millete bakar kör müsün? Eğer bu milletin aleyhine her hangi bir yerde yaprak kıpırdıyor da sen göremiyor, duyamıyorsan, yapacağın en şerefli iş o makamı terk etmektir. Hiçbir şey yapamıyorsan o belediye başkanını görevden alma yiğitliğini göster” dedi.

“GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER”

Ülke genelinde yaşanan olaylara bakıldığı zaman, elini vicdanına koyan herkesin mevcut iktidar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlerinden ayrılması noktasında tercihte bulunacağını anlatan Öztürk, “Bunların hepsinin sonu geldi. Rabbim inşallah bu milletin daha fazla zulüm çekmesine artık müsaade etmeyecek. 1 Kasım’da Abbas yolcu. Bunlar geldikleri gibi gidecekler. Yeter ki siz elinizi vicdanınıza koyun” sözleriyle vatandaşları 1 Kasım seçimlerinde sandığa gitmeye ve doğru tercihi yapmaya çağırdı.

Öztürk konuşmasının sonunda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şu sözlerle seslendi;

“Sen bu milletin birliğini, dirliğini muhafaza etmek üzere namusun ve şerefin üzerine yemin etmedin mi? seni şimdi o yemine sadakate davet ediyorum. Ne işin var senin meydanlarda? Bulunduğun makam koskoca bir milletin şeref ve haysiyetinin temsil edildiği makamdır. Orası yetmiyor mu sana? Dur orada hepimiz sana saygı gösterelim. Biz de o zaman herkese eşit mesafede bir cumhurbaşkanımız var diyelim”

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA