Yılın Enleri Ödül Gecesi Gerçekleşti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Yılın Enleri Ödül Gecesi Gerçekleşti

 

Amatör Spor Haftası dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Yılın Enleri Ödül Gecesi, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Milletvekili Ali Öz, Mersin Vali Yardımcısı Ogün Bahadır, Yargıtay Üyesi Salim Çevik,  MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç,  MHP milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları katıldı.

Gecede konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, göreve geldikleri ilk günden beri amatör sporculara destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini, Mersin’in adını sporun her dalında ulusal ve uluslararası arenada duyuracaklarını vurguladı. 
Sporun dili, dini ve milletinin olmadığının altını çizen Başkan Kocamaz, “Spor herkesi bir araya getiren, birleştirici bir unsur.  Sadece sporseverlerin değil dünyanın ortak paydası. Hiç tanımadığı spor kulübünü tutan, sporcuları seven birçok insanımız var. Kentlerin ortak paydasını o kentin spor kulüpleri oluşturur” dedi. 

Amatör spor kulüplerinin her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Kocamaz, “Tarsus’ta 20 yıllık belediye başkanlığım döneminde amatör takımlara ve kentin profesyonel takımına her zaman destek verdim. Her daim sporun ve sporcunun yanında oldum. Sporun altyapısını oluşturmak için çok büyük gayretler gösterdim” diye konuştu.

BAŞKAN KOCAMAZ, “HEDEFİMİZ HER İLÇEYE SPOR TESİSİ KURMAK”

Mersin’de Akdeniz Oyunları vesilesi ile birçok tesisin yapıldığını belirten Başkan Kocamaz, “Gayemiz bu tesislerin gençler tarafından dolu dolu kullanılması. Ama maalesef tam anlamıyla bu tesisler kullanılamıyor.  Bu tür yerlerin bakım ve onarımı masraflı. Şayet bu tesisleri belediyelere verseler, bizler bu tesisleri gençlerin hizmetine açarız. Bu sahaların gençlere açılmamasından büyük rahatsızlık duyuyoruz” dedi.

Hedeflerinin Mersin’in tüm ilçelerinde spor tesisi kurmak olduğunu belirten ve bu yönde çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Başkan Kocamaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak Mersin genelinde genç sporcuların ihtiyaçlarını karşılayacak tesisiler kurmak istiyoruz. Onların önce kentimizde sonra da ülkemizde elde edecekleri başarıları görmek bizim en büyük gayemiz” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak amatör spor kulüplerine ve sporculara her zaman destek verdiklerine ama bunun yeterli olmadığına değinen Başkan Kocamaz, “Mersin’deki iş adamlarının, kentin bileşenlerinin ve sivil toplum kuruluşlarının da amatör sporcularımıza ve spor kulüplerimize sahip çıkması gerekiyor. Gençlerin önünün açılması yönünde herkesi sorumluluk almaya davet ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından 2. Küme Büyükler Ligi’nde ve Süper Lig’de başarı göstererek Bölgesel Amatör Lig’e çıkan takımlara ödülleri verildi.
Aynı zamanda Mersin’de ikamet eden ve ülkemizi yurt dışında atletizm, taekwondo, muaythai, eskrim, bocce, boks, wushu, güreş, satranç, yüzme, halter ve futbol dallarında temsil ederek dereceye giren sporcular da ödüllerini aldı. 

Renkli görüntülere sahne olan gece büyük ilgi görürken, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Mithat Ertaş, Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin Kocamaz’a spora ve sporculara verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Öte yandan amatör spor kulüplerine Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 102 bin TL’lik maddi destek sağlandı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA