Başkan Tuna: Çocuklarımız bizim umudumuz | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Başkan Tuna: Çocuklarımız bizim umudumuz

 

Her eğitim ve öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2015-2016 eğitim- öğretim yılında da 5 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi hediye etti.

Hizmet yol haritasında bulunan eğitime büyük önem veren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu kapsamda bir yandan İlçe sınırları içerisinde okul sayısını arttırmak amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne arsa tahsislerinde bulunurken diğer yandan da İlçedeki okulların boyama, peyzaj ve ilaçlama gibi bakımlarını sorumlu belediyecilik anlayışı ile yaptırıyor.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Güneykent Mahallesi’nde bulunan Anafartalar İlkokulu’nu ziyaret ederek okul yönetimi tarafından tespit edilen öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıttı. Okul girişinde öğrencilerin büyük sevgi gösterileri ile karşılaşan Başkan Tuna, çocuklarla sohbet etti. Daha sonra öğrencilere kırtasiye malzemelerini takdim eden Başkan Tuna, eğitimin öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.
Çocukların ülkemizin geleceğini oluşturduğunu kaydeden ve 12 yıllık görev süreleri içerisinde 60 bin öğrenciye kırtasiye desteğinde bulunduklarını hatırlatan Başkan Tuna, bundan sonraki süreçte de eğitime olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.
Okul Müdürü Hasan Bacak’a çiçek ve okul kütüphanesi için Mersin’in kurtuluş tarihini anlatan bir de kitap takdim eden Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Toroslar Belediyesi olarak 12. yılımızda da bölgemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize çanta ve zati ihtiyaçlarını kapsayan hediyelerimizi takdim ettik. Çocuklar bizim geleceğimiz, umudumuz. Çocuklarımızı ne kadar iyi eğitir ve eğitimle ne kadar bütünleştirirsek geleceğe umutla bakan bir millet oluruz. Çocuklarımızı eğitimin yanı sıra sporcu kimlikleriyle öne çıkartma yönünde birçok çalışmamız var. Bu noktada birçok tesis yaptık. İnşallah sporcu kimlikleriyle öne çıkan, şahsiyeti oturmuş, bilgi teknolojilerinin tamamını kullanabilen nitelikte Ulu Önderimiz Atatürk’ün işaret ettiği gibi çağdaş medeniyet seviyesine bizleri ulaştıracak olan bu çocuklarımız. Bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum. İnşallah onların omuzunda bu ülke yükselecek. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının da tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Okul Müdürü Hasan Bacak ise, eğitim ve öğretime olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür ederken, kendisinin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA