Baki Şimşek: Şehrimize, Başkanımız Kocamaz’a sahip çıkalım | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Baki Şimşek: Şehrimize, Başkanımız Kocamaz’a sahip çıkalım

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili adayı Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a Mersin’e kazandırdığı dev hizmetler için teşekkür etti.

Kocamaz ile gurur duyduklarını belirten Şimşek vatandaşlardan da belediye başkanlarına sahip çıkmalarını istedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlemiş olduğu toplu açılış törenlerine katılan bölgenin sevilen Milletvekili Baki Şimşek, “Bizim amacımız Mersin’e ve ülkemize hizmet etmektir.” dedi.
MERSİN’E DEV HİZMETLER
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan övgüyle bahseden Şimşek, şunları söyledi:
“İlk bir yıl belediyemiz hazırlık yaptı. Ama altı aydır Belediye başkanımızın yapmış olduğu hizmetlerin açılışlarına yetişemiyoruz. Allah razı olsun kendilerinden. ‘Mersin çöpü nereye koyacak?’ hep tartışma konusu olurken şimdi Mersin Büyükşehir Belediyesi çöpten elektrik üretiyor. Sadece Anamur’da 40 tane açılış yaptık. Bozyazı’da Katı Atık Arıtma Tesisi açtık. Sayın Başkanımız hiç kimseyi ayrıştırmadan herkesi kucaklayarak Tarsus’tan başlattığı Cem Evi hamlesini Mersin’de, Anamur’da Cem Evi temeli atarak devam ettirdi. Partimiz herkesi kucaklıyor. Tarsus’tan Anamur’a kadar 1300 kilometre köy yolu asfaltlandı. Başkanımız bize gittiğiniz her yerde ‘üç yıl içerisinde bütün köylerin yollarını yapacağız, sularını akıtacağız’ sözünü vermemizi istemişti. Bu hızla giderse önümüzdeki yaz sonuna kadar asfaltı olmayan su sorunu yaşayan bir köy kalmayacak. Onun için biz kendisiyle gurur duyuyoruz sizlerden de bu hizmetlere, Başkanımız Kocamaz’a sahip çıkacağınıza inanıyoruz. Sizlerin duasını istiyoruz. Bizler de bu ülkeye, şehrimize sahip çıkacağız.”
YALANA TALANA VE İHANETE DUR DİYECEĞİZ
1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde destek isteyen Baki Şimşek konuşmasına şöyle devam etti:
“Yalana, talana, saltanat düzenine dur demek için 1 Kasım seçimleri hepimiz için çok önemlidir. Ülkemizin olduğu kadar Mersinimiz için de çok önemli olan bu seçimde, Allah nasip eder tek başına, güçlü bir iktidar ile gelip, biz de bu kadroda tekrar yer alırsak, şehrimize yönelik çalışmalarımızı, ülkemize ve milletimize olan hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Biz ülkemize sonuna kadar sahip çıkacağız. Ülkeyi de böldürtmeyeceğiz. Vatanımıza sahip çıkacağız. Biz Türk Bayrağına sahip çıkan herkesi kucaklıyoruz. Bizim yolumuz sevgi yoludur, bizim yolumuz Allah yoludur, bizim yolumuz kardeşlik yoludur.”

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA