Kılıçdaroğlu: Millet birbirine selam veremez hale getirildi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Kılıçdaroğlu: Millet birbirine selam veremez hale getirildi

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, siyasetteki gerginliğin bitmesi gerektiğini söyleyerek AKP iktidarını eleştirdi.

Samsun Çarşamba’da konuşan Kılıçdaroğlu, “Ben siyasete yeni bir ufuk getirmek istiyorum. Herkesin kimliğine saygı duyarım. Nedir bu gerginlik Allah aşkına, neden bu kavga?” diye konuştu.

Millet birbirine selam veremez hale getirildi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, siyasetteki gerginliğin bitmesi gerektiğini söyleyerek AKP iktidarını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, “Milleti birbirine selam veremez hale getirdiniz” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başbakan olması durumunda Türkiye’de 78 milyonu kucaklayacağını, oy versin vermesin hiçbir ayrım yapmayacağını belirterek, “Kimliği ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun bütün Türkiye’yi kucaklayacağım” dedi. Samsun’a gelen Kılıçdaroğlu, Çarşamba ilçesinde seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, çiftçinin, işçinin derdini paylaştığını, sokakta gezen işsiz gençlerin derdini kendine dert edindiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Ben siyasete yeni bir ufuk getirmek istiyorum. Herkesin kimliğine saygı duyarım. Hiç kimsenin kimliğini sorgulamam. Hiç kimsenin ibadetin siyasete malzeme etmem. Çünkü benim aldığım ahlak, ibadet Allah için yapılır.” Siyasetteki gerginliğin bitmesi gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Nedir bu gerginlik Allah aşkına, niye gerginlik, neden bu kavga? Ben gençken kardeşi kardeşe kırdırırlardı. Aradan geçti 30, 40 yıl, yine kardeş kardeşe kırdırılıyor” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Tekkeköy ilçesine geçti. Burada vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Ben başbakan olursam, Türkiye’de 78 milyonu kucaklayacağım. Oy versin vermesin hiçbir ayrım yapmayacağım. Kimliği ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun bütün Türkiye’yi kucaklayacağım. Bu ülkedeki bütün sorunları da çözmeye talibim. Gencecik çocuklarımız işsiz. Yazık değil mi bu çocuklara? Ben siyaseti köşeyi dönme aracı olarak görmüyorum.”

Gençler başımın tacı

 Almanya Başbakanı Angela Merkel’in Türkiye ziyaretine de değinen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Merkel geldi, diyorlar ki ‘bizi de oraya davet edin’. Adam olsanız zaten sizin talep etmenize gerek yok. Onlar zaten sizi davet ederler. Türkiye’yi kana buladınız siz, kardeşi kardeşe düşman ettiniz. Milleti birbirine selam veremez hale getirdiniz. Size sözüm söz, bu ülkede gerginliği bitireceğim. Gençlerin önünü açacağım. Eğer bir toplum kendi gençliğine önem vermiyorsa, o toplumun geleceği yoktur. Bir ağacın filizleri olmazsa o ağaç olmaz. Bizim toplumumuzun filizleri gençlerimizdir. Gençleri potansiyel suçlu olarak görüyorlar. Hiçbir gencimizi potansiyel suçlu olarak görmeyeceğim. Gençleri nerede yaşarlarsa yaşasınlar, başımın tacı yapacağım.”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA