MHP’li Öztürk iddialı konuştu; 6 ay içinde terörü bitiririz | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
MHP’li Öztürk iddialı konuştu; 6 ay içinde terörü bitiririz

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP iktidarında milletin birlik ve beraberliği önündeki en büyük engel olan terörü 6 ay içinde tamamen ortadan kaldıracaklarını taahhüt etti.

“BİR DAHA ÖNÜMÜZE GELMEMEK ÜZERE…”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, beraberinde MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve vekil adayları ile birlikte Pozcu Koop. Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Burada Yönetim Kurulu Başkanı ve minibüsçü esnafının sorunlarını dinleyen Öztürk, başta terör olmak üzere ekonomik açıdan ülke ekonomisinin ayağa kalkabilmesi için hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Sözlerine “Bize hep terörü konuşuyorsunuz diyorlar” diyerek başlayan Öztürk, “Elbette konuşacağız çünkü başımızın belası. Hazinemizden paramızı yiyor, kanımızı akıtıyor, birliğimizi beraberliğimizi bozuyor. Normal düşünerek hayatımızı devam ettirmemiz önündeki en büyük engel. 6 ay içerisinde ne olursa olsun bir daha önümüze gelmemek üzere terörü bitireceğiz. O kadar çok işimiz var ki” sözleriyle ülkenin içinde bulunduğu durumu ve bu durumdan çıkabilmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

“DEVLETİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ”

En büyük sorunlardan olan işsizlik ve üretim konusunda yaşanan sorunlara değinen Öztürk, “Bakmayın işsizlik rakamlarının yüzde 9-10’larda olduğuna. Artık insanların iş bulma umudu bile kalmadığı için başvuruda bile bulunmuyor. O yüzden işsizlik seviyesi düşük görünüyor. Neden? Çünkü artık üretebilen bir ülke olmaktan çıktık. Ne üretebiliyoruz, ne kazanabiliyoruz, ne de alnımızın teri ile kazandığımız parayı, gönül rahatlığıyla harcayabiliyoruz. Zaten kazandığımızı da geçimimize bile yetiştiremiyoruz. Şu veya bu sebepten dolayı devletin çivileri çıkmış. Allah nasip eder de iktidar olursak; derhal o çivileri yerine çakıp, ondan sonra da milletimizin hizmetinde, milletimizle birlikte güçlü bir geleceğe yürüyeceğiz. Allah’a şükürler olsun ki kendi kendine yetebilecek, zengin bir ülkeyiz. Yeter ki güvenilir bir el olsun. Yeter ki tüyü bitmemiş yetim hakkına el uzatmayacak kadar Allah korkusu olan idarecilerimiz olsun” dedi.

“HEP BANA RAB BANA YOK”

AKP iktidarının gitmesiyle muhtaç vatandaşlara yapılan yardımların son bulacağı endişesinin vatandaş arasında hakim olduğunu aktaran Öztürk, yapılan yardım miktarının korkulanın tam aksine daha da artacağını söyledi. Öztürk, “İnsanları sadaka ekonomisiyle kendilerine bağladılar ve şimdi vatandaş korkuyor. Bunlar giderse yaşlı aylığı, sosyal yardım, bakım parası, çocuk parası gibi devletten aldıklarının da gideceğini düşünüyor insanlarımız. Kimse cebinden vermiyor, devletin hazinesinden veriyor. Taahhüt ediyoruz; şimdiki gibi havuzda toplanan bu yardımları, bunların yaptığı gibi önce kendi zenginlerine verip de artanı halka dağıtmak bizim ahlak anlayışımızda yok. Havuza ne geliyorsa, tüm ihtiyaç sahipleri, herkes eşit oranda bu havuzdan faydalanacak. Göreceksiniz ki AKP gider ve iktidara gelirsek, halka giden yardımlar daha da artacak. Ben milletimizi mutlu etmek için geliyorum. Eğer benim insanım muhtaç duruma düşmüşse elbette mutlu olabilmesi için gereken eli devlet olarak uzatacağız. Ama bir taraftan da milletimizi devlete el açan görüntüden çıkarmamız lazım. İş bulmamız, ürettirmemiz lazım. Dünyada neredeyse tüm ülkeler cep telefonundan otomobile kadar üretiyor, bize satıyor. Bizim alın terimizle biriktirdiğimiz parayı, gönlümüzü hoş ederek alıp götürüyorlar. Biz de sanayicimizin, üretim yeteneğine sahip vatandaşlarımızın önünü açalım, bizim halkımız da üretebilsin. Biraz da biz başka ülkelerin paralarını toplayalım. Kafamızda hep bu hayallerle yaşıyoruz. Ama en önemlisi insanımızı huzur içinde yaşatabilecek ne varsa ona talibiz. Bizde “Hep bana, Rab bana” yok” diye konuştu.
Öztürk sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı;
“Bu ülkede kanun hakimiyeti sağlandığı vakit, Adalet eşitliği sağlandığı vakit, birileri imtiyazlı durumdan çıktığı vakit, herkes hakça bir paylaşımı elde ettiği vakit bizim üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir problem yok çok şükür”



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA