Başkan Uçar; AKP, Ak icraatlarını yıllardır gerçekleştiremedi | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Başkan Uçar; AKP, Ak icraatlarını yıllardır gerçekleştiremedi

 

AKP Mersin Milletvekillerinin Mersin ve Mersin halkını kandırmaya devam ettiğini açıklayan CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, ‘Mersin 2011’den bu yana 4 yıl bekledi ve vaat ettikleri projelerini yapmadılar. Nasihat ettiler, vaat ettiler, hiçbir şey yapmadılar. Artık yeter deme zamanı geldi. Onun için bunların bildiği tek şey var, vaat edip yapmamak. 2011’de ve 2015’de de vaat ediyorlar. Zannettiler ki Mersinliler çok kolay unutur. 2015’te de ‘kandırırız’ dediler ama artık Mersin sizin başarısızlığınızı görüyor’ dedi.

‘ÖNCE TÜZMEN, SONRA ÇAĞLAYAN VE ŞİMDİ DE LÜTFİ ELVAN’
CHP İlçe Başkanı Uçar, ‘2011 yılında Milletvekili ve bakanlığı döneminde siyasi hayatına onlarca vaat sığdıran AK Partili Mersin Adayı Zafer Çağlayan ile daha önceki Bakanlık ve Milletvekilliği döneminde birçok vaatte bulunup hiç birini gerçekleştirmeyen Kürşat Tüzmen ile şimdide Eski Ulaştırma Bakanlığı görevinde bulunup Mersin’den Milletvekili Adayı olan Lütfi Elvan’ın aynı vaatleri hatırlatması, bu projelerin icraata değil tarihe geçtiğinin göstergesidir.’ diye konuştu.

 ‘MERSİNLİLER 1 KASIM’DA UÇURACAK SİZİ’
‘Dünya Mersin’e uçacak sözü havada kaldı’ diye konuşan Başkan Uçar; ‘2011 Milletvekilliği seçimlerinde Mersin’den kontenjan Adayı olan Zafer Çağlayan, ‘’DÜNYA MERSİN’E UÇACAK’’ sözünü verdi. Seçim vaatlerinin başköşesine ‘’2015’e kadar 8,2 Milyar (katrilyon) TL yatırım ve 78.505 Mersinli’ye iş’’ sözünü koydu. Mersin’e 5 Yeni serbest bölge kuracağız’ sözünü veren Çağlayan’ın en dikkat çekici vaadi ise, ‘Mersin turizmle dünyayla yarışacak’ adlı 8 ayrı projesiydi. ‘Turizmle ilgili 8 ayrı proje yürütüyoruz’ başlığı adı altında projesini açıklayan Çağlayan, sadece Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi 7 bin 600 yatak kapasiteli. Erdemli Narlıkuyu’da 10 bin yataklı yeni turizm kompleksi kurulacak’ sözü Akkuyu’da Nükleer Santrali’nin temelinin atılmasıyla eridi. Allah’ın izniyle 1 Kasım’da Mersinliler AKP’yi uçuracaktır’ dedi.

OY UĞRUNA VERDİKLERİ SÖZÜ SEÇİMİN ARDINDAN UNUTTULAR
Uçar, ‘Oy uğruna verdikleri uçuk sözleri seçimin ardından unutuyorlar. 2011 Genel seçimlerinde Mersin Milletvekili adayı Zafer Çağlayan (eski Ekonomi Bakanı) ne vaatte bulunmuş, sonrasında neler olmuş? Arşivlere bakıldığında çok ilginç, bir o kadar da ‘YAPILMAYAN seçim vaatleriyle karşılaşıyoruz. Çağlayan’ın bu söylemlerine halk itibar etti ve 2011 seçimlerinde kendisini Ak Parti’de meclise taşıdı. Halen AK Parti eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın vaatleri tartışılırken AK Parti yönetimi 1 Kasım’da yapılacak olan seçimler öncesi 1.sıra adayı olarak yine eski bir bakan olan Lütfi Elvan’ı aday gösterdi. 2011 Haziran'da yapılan seçimler öncesi açıkladığı seçim beyannamesinde yer alan projelerin hiç birisi gerçekleştirilmedi. Geçmişe dönüp baktığımızda, bugünkünden çok daha renkli vaatlere rastlamak mümkündür’ dedi.

İŞTE AKP’NİN BİR TÜRLÜ GERÇEKLEŞTİREMEDİĞİ MERSİN VAATLERİ
Uçar; ‘İşte 2011’de iktidar gücünü arkasına alan o dönemin Milletvekili adayı Çağlayan’ın unutulmayan ve gerçekleşmeyen seçim vaatleri:

2015’E KADAR 8,2 MİLYAR (KATRİLYON) TL YATIRIM. 78.505 MERSİNLİ’YE İŞ
DÜNYA MERSİN’E UÇACAK
MERSİN SİNGAPURLA YARIŞACAK
5 YENİ SERBEST BÖLGE KURACAĞIZ
KARAYOLLARINA 4 YILDA 1,5 MİLYAR KATRİLYON HARCAYACAĞIZ
MERSİN TURİZMLE DÜNYAYLA YARIŞACAK
NARENCİYEYE REKOR DESTEK
MERSİN’E AK PARTİ’NİN 1.’LİĞİ YAKIŞIR
TÜRKİYE’NİN 6.BÜYÜK HASTANESİ MERSİN’DE
350 TRİLYON YATIRIM, İNŞAAT SÜRECİNDE 2.000, İŞLETMEDE 4.000 KİŞİYE İŞ İMKANI
MERSİN TURİZMDE DÜNYAYA AÇILACAK
TARSUS-KAZANLI TURİZM BÖLGESİ, SİLİFKE-NARLIKUYU-AKYAR TURİZM BÖLGESİ, MERSİN OVACIK TURİZM BÖLGESİ, MERSİNN KARGICIK TURİZM BÖLGESİ, MERSİN ORTABURUN TURİZM BÖLGESİ, MERSİN MELLEÇ TURİZM BÖLGESİ, SİLİFKE-TAŞUCU-BOĞSAK TURİZM BÖLGESİ, TARSUS-GÜLEK-KARBOĞAZI TURİZM BÖLGESİ
MERSİN AKTARMA MERKEZİ OLACAK
MERSİN’İ YENİLİYOR, GÜZELLEŞTİRİYORUZ
417 TRİLYONLUK, YATIRIM, İNŞAATTA 5.290 KİŞİYE İŞ İMKANI
MERSİNE 5 YENİ SERBEST BÖLGE KURUYORUZ
TOPLAM 2,8 MİLYAR (KATRİLYON) TL YATIRIM. İNŞAATINDA 9.925, İŞLETME SÜRECİNDE 22.525 MERSİNLİYE İŞ İMKANI. YILLIK 15 MİLYAR DOLARLIK TİCARET HACMİ
MERSİN YENİ NESİL YAT İNŞA İHTİSAS SERBEST BÖLGESİ:
YILLIK TİCARET HACMİ 3,2 MİLYAR DOLAR
MERSİN’İN HER YÖNÜ YOL OLACAK
2015 KADAR 1,5 MİLYAR (KATRİLYON) TL’LİK YATIRIM, 1.890 KİŞİYE İŞ İMKÂNI
YENİCE’YE LOJİSTİK MERKEZ KURUYORUZ
80 TRİLYON YATIRIM, İNŞAATTA 500, İŞLETME SÜRECİNDE 500 KİŞİYE İŞ İMKÂNI’ diyerek AKP iktidarının Mersin halkını 1 Kasım’da da kandırmaya devam ettiklerini belirtti.
‘İŞTE CHP İKTİDARINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK BEYANNAMEMİZ’
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1 Kasım seçimleri için hazırladığı seçim bildirgesini de kamuoyuna hatırlatan Başkan Uçar; ‘CHP iktidarında Emeklilere iki maaş ikramiye ve işçilere en az 1500 TL asgari ücret geliyor. İhtiyacı olan gençlere şehir içi ve yurt içi ücretsiz ulaşımdan lise son sınıflara ücretsiz internet erişimine kadar partimizin seçim bildirgesinde gençlerin hayatını kolaylaştıracak pek çok proje yer alıyor. Taşeron işçiye kadro verilecek. Sosyal destekler iki katına çıkacak, yardım çeşitleri artacak. 5 milyon yurttaş sosyal yardım kapsamına alınacak. Hiçbir hanenin geliri 720 TL'nin altında olmayacak. Kadınlara 400 TL kreş desteği gelecek. 3,2 milyon yurttaş ücretsiz Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınacak. YÖK belasını kaldıracağız. Çiftçiye mazot 1 lira 80 kuruştan verilecek. İşte Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesi durumunda ülkemizi ve insanlarımızı umutlandıran ve yüzünü güldüren kısaca önemli beyannameler. Şimdi CHP zamanı, Şimdi CHP’nin iktidar olma zamanı. Gelin oy verin gitsinler Türkiyem.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA