Baki Şimşek: “MHP iktidarı ile mazot 1 lira 75 kuruş olacak” | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Baki Şimşek: “MHP iktidarı ile mazot 1 lira 75 kuruş olacak”

 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus’ta mahalle ziyaretlerinde önemli açıklamalarda bulundu

Şimşek, MHP iktidarında çiftçiyi borçlandıran değil, çiftçiyi kalkındıran sistemin oluşturulacağını söyledi. Çiftçilerin MHP iktidarı ile yüzünün güleceğini ziyaretlerde verdiği sözlerle dile getiren Milletvekili  Şimşek, "Mazot, gübre, yem üzerindeki vergiler kaldırılacak. Mazotun fiyatı 1 lira 75 kuruş olacaktır" dedi.

Baki Şimşek, seçim çalışmaları kapsamında Kulak, Yeşiltepe ve Huzurkent mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak 1 Kasım seçimleri için destek istedi. Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyerek iktidara geldiklerinde yapacakları projeleri hakkında bilgi verdi.

‘DEVLET’ SÖZÜ
 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin ve Mersin’in geleceği için önemli olduğunu belirten Şimşek, partisinin sosyal devlet anlayışıyla hareket ettiğini kaydetti. Çiftçilerin daha çok üretim yapması için MHP'nin hayata geçireceği projelerini anlatan Şimşek, "Ülkemiz şartlarına uygun yüksek verim ve kalitede tohum, fide ve fidan üretimi ve geliştirilmesi desteklenecek ve dış bağımlılığa son verilecektir. Çiftçilerin desteklenmesi amacıyla mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak, çiftçinin canını yakan Mazot  fiyatı   1 Lira 75 Kuruş olacaktır. Sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayacak ve çiftçilerimizin ucuz elektrik kullanmaları sağlanacaktır. Devlet sözü veriyoruz.” diye konuştu.

'GİRDİ MALİYETLERİ ARTTI ÇİFTÇİ ÜRETEMEZ HALE GELDİ'
AKP döneminde uygulanan politikalar nedeniyle çiftçinin üretemez hale geldiğine dikkat çeken Baki Şimşek şöyle konuştu: “Çiftçimiz üretemez hale getirilmiştir. Girdi maliyetleri artmış, özel bankaların kredi tuzağına düşürülmüş, milyonlarca hektar arazi haczedilmiştir. Bu şartlarda çiftçimiz tarlasını ekip biçemez olmuştur.”

'MHP İKTİDARI İLE ÇİFTÇİMİZ YENİDEN HAYAT BULACAK'
Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarında çiftçilerin yeniden hayat bulacağını söyleyen Şimşek, “Tarım-Sanayi entegrasyonunun sağlandığı kırsal cazibe birimleri olan 'Tarım Kentleri' kuracağız. Tarım sektörü rekabet gücü yüksek bir yapıya kavuşturulacaktır. Tarımda modern işletmeciliğe dönüşüm sağlanacaktır, tarım arazilerinin amaç dışı kullanımı önlenecektir. Genetiği bozulmamış ürünlerin korunması ve geliştirilmesine önem verilecektir. Gıda güvenliği ve güvenilirliği çağdaş normlara ulaştırılacaktır." ifadelerini kullandı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA