MHP’li Öztürk’ten Davutoğlu’na Ankara ve Suruç patlamaları ile ilgili çarpıcı soru | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
MHP’li Öztürk’ten Davutoğlu’na Ankara ve Suruç patlamaları ile ilgili çarpıcı soru

 

“SENİN VEYA EMRETTİKLERİNİN ELİ VAR MI?”

Tarsus’ta Büyük Yürüyüş’e katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, burada yaptığı konuşmada Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Ankara ve Suruç’taki patlamalarla ilgili “Ey başbakan, acziyetini kurtarmak için bombanın bir yerinde senin veya senin emrettiklerinin eli var mıydı?” sorusunu yöneltti.

“GÖRMEK Mİ İSTEMEDİN?”

Tarsus’ta gerçekleştirilen “Büyük Yürüyüş” etkinliğine MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, yürüyüş sonunda gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konuşmaya “2 Kasım şafağının müjdecisi sizler olacaksınız. İnşallah bu millete zulmedenler baş başa kalacaklar” sözleriyle başlayan Öztürk’ün gündeminde Ankara ve Suruç’ta patlayan bombalar ve terör vardı. Öztürk, “Ankara’da bomba patladı, 102 can alındı. Kim olursa olsun insan bunlar. Ne diyor başbakan? Ankara’da ki bombayla oyumuz yüzde 43 bandına ulaştı. Şimdi sen bunu söyleme hakkını kendinde görüyorsan ben Oktay Öztürk de diyorum ki; Ey başbakan, acziyetini kurtarmak için bombanın bir yerinde senin veya senin emrettiklerinin eli var mıydı? Sayın Başbakana buradan Suruç’ta da senin elin var mıydı diye sormak istiyorum. Sayın başbakan yolların altı bomba doldurulurken 80 bin tane silah topraklara girerken senin gören gözlerin kör müydü? Yoksa bakar kördün görmek mi istemedin? Dağlıca’da askerimizi şehit verirken, Iğdır’da polisimizi şehit verirken, bu terörden medet uman tarafından dolayı mı görmedin, görmemezlikten geldin? Dünya’nın neresinde böyle bir gaflet içerisinde olup a Başbakanlık mevkiinde kalabilen bir insan var? Bir saniye tutmazlar. Kimden, nereden cesaret alıyorlar. Dünyanın hiçbir yerinde bunların yaptıklarını yapıp da bir saniye başta kalan olmaz. Kendi geleceğimizi karartıyoruz millet olarak. Böylesine sefil bir idarenin yönetimini hak etmiyoruz. Bu millet bunu hak etmiyor” diye konuştu.

“BU MEYDANLARDA FİYATI OLMAYAN İNSANLAR VAR”

AKP iktidarına Tarsus’u göstererek satın alınamayacak insanlar olduğunu ifade eden Öztürk, “Dün ayaklarının altına aldıklarını bugün baş tacı yapmaya başladılar. Dün taşladıklarına bugün tapmaya başladılar. Şimdi ellerinde avuçlarında ne varsa meydana sürmeye çalışıyorlar. Kapı kapı dolaşıp oy satın alacaklar. Kendilerine bir şey söylüyorum, bir küçük akılları var ise şu tabloya bir baksınlar. Artık hiçbir şeylerine inanacak kimse kalmadı. Satın alabileceklerinin hepsi kendi yanlarında. Ama bu meydanlarda fiyatı olmayan insanlar var. İşimiz çok değerli kardeşlerim Allah nasip ederse 1 Kasım’dan sonra eğer iktidar isek kanımızı emen bu terörü derhal bitirip yolumuza reva olacağız. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Edirne’den yolu kapatacağız. “İçerde restorasyon var. Hırsızlardan temizleyeceğiz. Bağırsaklarımızı ve sırtımızdaki keneleri temizleyeceğiz” dedi.

“BU İŞİN SONU GELDİ. İŞTE İŞARETİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın İtalya’ya gitmesi ile ilgili tespitini aktaran Öztürk, “Şimdiden tedbirlerini almaya başladılar. Dedik ya “Abbas yolcu”, evet yol göründü şimdi tedaviye başladılar. Safralarını gönderiyorlar. Yıllarca sen burada TURGEV adı altında orayı burayı soydun. Mazlum göründün bir takım hayırseverlerin de 100 milyon dolarcıklarını aldın. Master aklına gelmedi, ne olduysa birden master aklına düştü. İtalya’ya master yapmaya gittin. Bu artık bu işin sonunun geldiğinin işaretidir.  1 Kasım’dan sonra Dünya bu milletin, unutturmaya çalıştıkları şanıyla şerefiyle yeniden tanışacak. Kimseye menfaatlerimiz için kul köle olmayacağız. Çünkü söz verdik Kâlu Bela’da mevlaya, bu yolda verilmiş ikrarımız var. Üç günlük ömür için fani dünyada kula kul olmama kararımız var” sözleriyle konuşmasını tamamladı.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA