Uçar; ‘Çiftçiye mazot 1 lira 80 kuruş olacak’ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Uçar; ‘Çiftçiye mazot 1 lira 80 kuruş olacak’

 

Cumhuriyet Halk Partisi Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, iktidar olmaları halinde çiftçiye mazotu 1 lira 80 kuruştan vereceklerini belirtti.

CHP’nin Mersin ve ilçelerinde ki oy oranında giderek yükseliş gösterdiğine dikkat çeken CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar; yapılan araştırma anketlerinde ki sonucu da değerlendirerek, CHP’nin 1 Kasım’da iktidar olacağını ifade etti.

Tarımsal üretimin Türkiye’nin en önemli ekonomi alanından biri olduğunu kaydeden Uçar; "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir vaadi olarak söylüyoruz, inşallah iktidar oluruz ve mazotu 1 lira 80 kuruş yaparız. Silifkeli ve Mersinli çiftçilerimiz rahatlar ve üzerindeki yük hafifler. Bununla birlikte 30 yaşına kadar çiftçilerin primlerini devlet ödeyecek diyoruz. Çiftçilerin borçlarının mutlaka yapılandırılması gerektiğini ifade ediyoruz. Silifkeli çiftçilerimiz maalesef borcu borçla ödüyor. Zaman zaman bankadan borç alamıyor, eşinden dostundan borç alarak yaşamını devam ettirmeye çalışıyor. Biz ciddiyetle, Silifke’nin ve Mersin’in sorunlarını bilerek hem Türkiye'de hem de Silifke’de bu çalışmalarımızı yürütüyoruz."

‘ASGARİ ÜCRET 1500 TL OLACAK’

CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar; "Asgari ücret CHP iktidarında net 1500 lira olacak. Bunun yeterli olmadığını herkes biliyor ama bu konuda bir adım atıyoruz. Yine işçilerin yüzde 80’i asgari ücretle çalışıyor. Şu anda mevcut asgari ücretle çalışanların yüzde 80’i genç. 1054 liraya çalışıyorlar, aldıkları para bu. Söz verdik, sevgili gençler size sözümüz söz. Asgari ücret CHP iktidarında net 1500 lira olacak. Bunun yeterli olmadığını hepimiz biliyoruz ve görüyoruz. Ama bir adım atıyoruz. Mali disiplini bozmadan bu işi çözeceğiz. Herkes rahat yaşayacak ve rahat bir nefes alacak. Bin liradan 1500 liraya çıkması rahat nefes almanızı sağlayacak’ dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA