Başkan Uçar, ‘CHP, Silifke’de birinci parti olmuştur’ | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
Başkan Uçar, ‘CHP, Silifke’de birinci parti olmuştur’

 

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, 2015 yılı 1 Kasım genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Silifke’de 1. Parti olduğunu belirterek, seçmenlerine teşekkür etti.

1 Kasım Genel Seçimleri'nde ki sonuçlara göre Silifke İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi 1'inci parti oldu. Sonuçlara göre 25 bin 980 oy ile CHP birinci, 23 bin 499 oy ile AKP ikinci, 21 bin 995 oy ile MHP üçüncü sırada yerini aldı.

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, 1 Kasım Genel seçimlerinin ardından ilçe halkına teşekkürlerini ileten bir basın açıklamasında bulundu. Uçar, ‘Yoldaşlar; iktidar olmak için çıktığımız uzun ve yorucu yolculuğumuz süresi içinde bıkmadan ve usanmadan sabırla çalışmalarını yürüten örgüt yöneticilerime, kadın kollarıma, gençlik kollarıma, eğitmenlerimize, sandıklarımızı emanet ettiğimiz sorumlu arkadaşlarımıza, seçim günü sandığa sahip çıkacaklarından asla kuşku duymadığımız fedakâr parti emekçilerimize, milletvekili adaylarımıza ve Yaşanacak bir Türkiye yolunda Cumhuriyet Halk Partisine inanan ve güvenen bütün halkımıza sonsuz teşekkürler ediyorum.

CHP Silifke ilçe Örgütü olarak, 1 Kasım seçimleri için yoğun bir şekilde çalıştık. Tüm örgüt mensuplarımızın aynı gayreti gösterdiğini ve bu önem arz eden seçime sahip çıktığını biliyorum.

‘CHP’NİN SORUMLULUĞU DAHA İLERİYE TAŞINMIŞTIR’

Uçar; ‘Ülke genelinde ortaya çıkan tablo CHP sorumluluğunu çok daha ileriye taşımıştır. Bunun bilincindeyiz. Biz bu ülkede güçlü, sağlıklı bir demokrasinin olmasını istiyoruz. Ortaya çıkan tablo diğer muhalefet partileri oy kaybettiklerinden dolayı Parlamento'da da Parlamento dışında da artmıştır.

Türkiye bu seçimlere olağanüstü koşullarda gitmiştir. 400'e yakın insan hayatını kaybetmiştir. Bunun da çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Terör, can ve mal güvenliği her şeyin üstüne çıkmıştır. 1 Kasım'da ortaya çıkan tabloya saygılıyız. Hiç kimsenin bundan en ufak endişe duymamasını istiyorum.

CHP seçim öncesi yaptığı çalışmalarla ortaya koyduğu tablolardan hiçbir olumsuz tepki almamıştır. Hiçbir yurttaşımız olumsuz bir tepki göstermemiştir. Bu CHP'de yaşanan değişim olumludur ve kararlılıkla devam edecektir.

Ortaya çıkan tabloda güç ve hukuk değerlendirilmeli. Bu iki kavramın özenle korunması gerekli. Bütün iktidarların hukukun üstünlüğü kavramına uyması gerekli. Bütün bunları dikkatle izleyeceğimizi bütün vatandaşlarımızın, bütün siyasi partilerin bilmesi gerekli. Hiç kimse kendisini hukukun üstünde görmemeli. Her yurttaşın can ve mal güvenliği sağlanmalı. Gücün baskıya dönüşmesi son derece tehlikelidir. Bugüne kadar hep mazlumun yanında olduk, bundan sonra da mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz.

Türkiye'nin geleceği açısından hiç kimse kaygılanmasın. Bu ülkeye demokrasiyi getiren CHP'dir. Demokrasiyi güçlendirecek parti de CHP'dir. Gücün hukukun dengelenmesi gerektiğini söyleyen de CHP'dir. Hiçbir gücün hukukun üstünde olmadığını söyleyen CHP'dir. Biz bu çerçevede görevimizi yapmaya çalışacağız. Tüm yurttaşlarımızın iktidarı yakından izlemek, gerekli muhalefeti yapmak bizim temel görevimiz olmaya devam edecektir’ diye konuştu.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA