CHP Milletvekili Kuyucuoğlu’ndan ilçelere teşekkür ziyareti | DEMOKRAT MERSİN | Mersin'in Demokrat Gazetesi

 
 
 
21:57  MERCAN’DA BİR İLK: ‘GECE GÖZLEM ETKİNLİĞİ’  21:35  ŞEHITOĞLU, DURAK’A TAM DESTEK VERDI  10:14  HALKIN BAŞKANI SEÇER, MAZBATASINI HALKLA BİRLİKTE ALDI  10:02  MTSO, KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALıŞTAYıNA HAZıRLANıYOR   09:59  ÇAKıR: “DEMOKRASIDE KAYBEDEN OLMAZ”  09:49  “AVUKAT İÇİN DE ADALET!”  09:37  AHMET SERKAN TUNCER, MEZITLI BELEDIYESI’NE İLK ADıMıNı ATTı  09:33  TOROSLAR’ıN YENI BAŞKANı YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı  09:31  BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı  09:07  A.VAHAP ŞEHITOĞLU, CHP TOROSLAR BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞI’NE SEÇILDI  22:30  ESAT ARSLAN: MOSKOVA SALDıRıSıNıN DÜŞÜNDÜRDÜKLERI  20:37  ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN TEŞEKKÜR MESAJı  20:34  VAHAP SEÇER, REKOR OYLA YENİDEN ‘BAŞKAN’  20:34  YENIŞEHIR YENIDEN ABDULLAH ÖZYIĞIT DEDI  10:22  ÖZBOZKURT VE YEŞILKUŞ’TAN İL EMNIYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZIYARET  10:20  KUVAYı MILLIYE RUHU FOTOĞRAFLARLA YENIDEN CANLANDıRıLDı  10:10  MTSO, KENTIN BEKLENTILERINI VAHAP SEÇER’LE PAYLAŞTı  10:00  BAŞKAN SEÇER MUT HALKIYLA BULUŞTU  09:55  BAŞKAN ÖZYIĞIT, “BALıK PAZARı SAYıSıNı ARTTıRACAĞıZ”  09:39  CEZAEVI AVUKAT GÖRÜŞME ODASıNDA YENILEME BAŞLADı 
CHP Milletvekili Kuyucuoğlu’ndan ilçelere teşekkür ziyareti

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu Milletvekili Hüseyin Çamak ile birlikte Mut, Gülnar, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlçelerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP Mersin Milletvekilleri Serdal Kuyucuoğlu ve Hüseyin Çamak seçim otobüsüyle halkı selamlayıp, İlçe Başkanlıklarında partililerle bir araya geldiler. İlçe örgütlerine ve seçim çalışmasına katılan partililere teşekkür eden Serdal Kuyucuoğlu, “Türkiye genelindeki seçim sonuçları bizi memnun etmese de Mersin’de oyumuzu ve milletvekili sayımızı arttırmış olmamız nedeniyle motivasyonumuzu kaybetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçim çalışmaları sürecimizde örgütlerimizdeki eksiklerimizin bir kez daha farkına vardık. Bu eksikliklerimizi en kısa sürede gidererek sonraki seçimler için şimdiden hazırlıklara başlamalıyız. Bir Milletvekili olarak her zaman örgütlerimizin yanında olacağım ve her türlü desteği vereceğim.” dedi.

Bu seçimde milletvekili adaylarıyla farklı bir yöntem izlediklerini belirten Kuyucuoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Mersin’in ilçelerini milletvekili adaylarımızla paylaştık. Her aday sorumlu olduğu bölge ağırlıklı olmak üzere çalışma yürüttü. Benim çalışma bölgem öncelikli olarak Tarsus’tu. Diğer ilçelerimizde de halkımızı defalarca ziyaret ettik. Özellikle Tarsus’taki çalışmalarımızın karşılığını yurttaşlarımızın yoğun ilgisi ve oylarımızın artışıyla aldık, CHP Tarsus’ta 1. parti oldu.”

Seçim sonuçlarına yapılan itirazları değerlendiren Serdal Kuyucuoğlu, yurt dışından gelen oylar nedeniyle HDP ile aralarındaki milletvekilliği oy sayısı farkının azaldığını, HDP’nin yaptığı itirazların ilçe ve il seçim kurulları tarafından değerlendirilmesiyle birlikte küçük değişikliklerin sonucu etkilemediğini bildirdi. İl seçim kurulunun kararının ardından HDP’nin YSK’ya müracaat hakkının olduğunu ancak bunun da sonucu değiştirmeyeceğine inandığını ifade eden Kuyucuoğlu, “Çarşamba günü mazbatamızı alacağız, biz çalışmalarımıza başladık öncelikli olarak yurttaşlarımızı ve partililerimizi ziyaret ederek destekleri için teşekkür ediyoruz. Ülkemizin ve Mersin’imizin ihtiyaçları ve sorunları var, bu sorunların çözümü için çalışacağız. Görünen o ki AKP hükümet kuracak, bize de ana muhalefet partisi olarak denetleme görevi düşecek. AKP’nin ve özellikle Sayın Lütfi Elvan’ın Mersin’le ilgili vaatlerinin takipçisi olacağız. Her zaman Mersin’in ve Mersinlilerin hizmetinde olacağım” dedi.



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    YORUM BULUNMUYOR!


 
  HIZLI ARA
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
..

Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika, Mersin Haber, Haberler, Son Dakika, Mersin, Mersin Siyaset



 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
demokratmersin.com © Copyright 2007-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA